Няколко признака, че партньорът ви крие нещо от вас

Няколко признака, че партньорът ви крие нещо от вас

Всеки има тайни, които пази за себе си, но всяка връзка трябва да се основава на доверие.  Добрата комуникация е ключова, но ако партньорът ви иска да скрие нещо, трябва да знаете как да го накарате да каже истината. Осъзнаването на признаците, че той или тя може да пази тайни от вас, наистина може да ви помогне в този случай.

Ето кои са признаците, че вашата половинка крие нещо от вас:

1. Гласът му се променя

Ако забележите промяна във височината на гласа на партньора си, когато говори с вас, може да ви лъже. Дори може да прочиства гърлото си по-често от обикновено или да диша тежко. Това са естествените реакции на тялото, когато човек се изнервя от нещо, а да лъжеш определено е изнервящо занимание.

2. Избягва контакт с очите

Очите могат да разкрият много емоции, така че ако партньорът ви продължава да избягва погледа ви, това може да е, защото не иска да издаде емоциите, които крият очите му. Може да откриете страх в очите му и да разберете, че лъже.

3. Когато отговаря на вашите въпроси, отговорите са неясни и върти очите си

Когато отговаря на въпрос, очите на човек се местят към страната, от която имат достъп до информация. Очите, които се движат вдясно, търсят спомени, докато очите, които се движат вляво, измислят лъжи. Ако отговорите на партньора ви са неясни или необичайно подробни, това може да е знак, че той се опитва да прикрие нещо. Друго подозрително нещо е да отговаря на въпроса ви с въпрос.

4. Нервен е, когато сте сами

Наличието на тайни може да кара партньора ви да се чувства неспокоен, особено когато двамата сте сами заедно. Това е така, защото няма нещо, което да отвлича вниманието ви от него.

5. Езикът на тялото му показва, че е нервен

По време на разговор, ако вашият партньор отклони тялото си от вас, това може да е знак, че има някои тайни и не иска те да бъдат разкрити. Друг начин да разберете дали вашият партньор ви лъже е като погледнете какво прави с ръцете си. Ако вашият партньор обикновено не си слага ръцете в джобовете, но изведнъж започне да го прави, може да се опитва да се утеши, защото знае, че прави нещо нередно.

6. Изражението му не издава емоции

Тъй като изражението може да издаде как се чувства един човек, ако той лъже ще се опитва да има изражение, което не издава никакви емоции.

7. Мига прекалено много

Честото мигането може да бъде знак за лъжа. При стрес, започваме да мигаме повече, а както вече уточнихме, да лъжеш е стресиращо.

8. Той ви напада често

Пазенето на тайни от вас може да накара партньора ви да се чувства виновен, защото не е честен с вас по начина, по който трябва. Така че той може да се опитва да ви накара да се чувствате зле или така, сякаш вие сте виновни.

9. Работи повече от обикновено

Ако вашият партньор има повече причини да закъснява от работа или има повече командировки, отколкото обикновено, може да използва работата като извинение, за да скрие нещо.

10. Не поддържате сексуалния си живот

Възможно е партньорът ви вече да има някой друг, който да удовлетворява нуждите му от интимност и крие факта, че ви изневерява.

11. Внезапно е започнал да се интересува повече от външния си вид

Ако вашият партньор изведнъж започне да тренира и актуализира гардероба си, има вероятност да се опитва да изглежда по-привлекателен за някого. 

12. Пази телефона си като очите си

Въпреки че личното пространство е важно, ако партньорът ви пази телефона си прекалено много, вероятно има причина за това. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay