Тайните сигнали, които предсказват бъдещето на връзката ви

Тайните сигнали, които предсказват бъдещето на връзката ви

Понякога жестовете и езика на тялото говорят много повече, отколкото думите, които изричаме. Това може да бъде бърз метод за определяне дали една двойка ще има успешна връзка или ще се разпадне.

Декодирането на движенията на тялото отнема много проучване, но има много признаци, които лесно можете да забележите.

Жената позволява на мъжа да държи чантата й? Това е предимство - тя му се доверява! 

Мъжът непрекъснато гледа устните на жената? Той най-вероятно желае да я целуне или има нещо на зъбите й.

Ще ви разкажем за няколко интересни неща, които могат да предскажат бъдещето на връзката:

Влюбените двойки вървят в синхрон. Има и двойки, които ходят с една и съща стъпка. Това съвпадение разкрива физическа и психологическа връзка.

Храненето с  различно темпо разкрива, че не сте на една и съща страница. Ако половинката ви е на половината от предястието си, а вие в този момент избирате десерт - това може да означава, че нямате синхрон. Синхронността е огледално отражение на движенията, наблюдавана при успешните двойки.

Начинът, по който те гледа другия. Сигурен знак, че някой си пада по теб, може да откриете в зрителния контакт. Това също е нещо, което е проучено от психолозите. Това е невербален знак, който може да разкрие дълбоките чувства на партньора ви.

Тайните сигнали, които предсказват бъдещето на връзката ви

Когато двама души се изправят един срещу друг, когато водят спор, разкрива емоционална ангажираност. Когато щастливите двойки спорят, те използват изключително различен език на тялото от тези, които са недоволни и нещастни във връзката си. Те осъществяват чести контакти с очите. Езикът на тялото им гласи: Няма да бягам само защото имаме проблем. Обичаме се, така че нека разрешим този проблем сега.

Позицията на краката ви е един от знаците, който показва внимание. Когато някой има интерес към вас, несъзнателно насочва краката си към вас, независимо дали стои или седи.

Тайните сигнали, които предсказват бъдещето на връзката ви

Той/Тя иска вашия съвет. Ако някой е влюбен, той държи на възгледите на партньора си изключително много и винаги иска мнението му за важни решения. Ако вашата половинка ви иска съвети, това означава, че ви има доверие и вероятно ще имате много успешна връзка. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay