Любовната история на Джейсън Стейтъм, която доказва, че възрастта е просто цифра

Любовната история на Джейсън Стейтъм, която доказва, че възрастта е просто цифра

Те са една от най-красивите двойки в Холивуд. Романтиката на модела Роузи Хънтингтън-Уайтли и актьорът Джейсън Стейтъм продължава почти 10 години! Таблоидите продължават да се чудят колко дълго ще продължат отношенията им, защото на пръв поглед не изглеждат като перфектната двойка, но любовната им история се оказа точно обратното!

Любовната история на Джейсън Стейтъм, която доказва, че възрастта е просто цифра

Те са сгодени от почти 4 години и вече имат бебе. Тяхната връзка изглежда по-силна от всякога и всъщност е трудно да си спомним времето, когато не бяха заедно.

И така, ето кратка справка за това кои са Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли и как, къде и кога са започнали да се срещат.

32-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли е супермодел, актриса и бивш ангел на Victoria's Secret. На 16 тя изпраща автобиографията си в Profile Models, за да бъде PR специалист, но когато отишла на интервю, й предложили да стане можел. В рамките на няколко години тя имала договори с Clinique, DKNY, Ralph Lauren, Victoria’s Secret ..., както и любовта и възхищението на богати и известни фенове.

Любовната история на Джейсън Стейтъм, която доказва, че възрастта е просто цифра

Джейсън Стейтъм, 52-годишен, започва актьорската си кариера на 32 години. Докато бил юноша, той бил в британския национален отбор по гмуркане. За да печели пари, той продавал фалшиви часовници и парфюми по улиците. През 90-те бил поканен да участва е рекламна кампания на Томи Хилфигер като спортист. По-късно Гай Ричи му предлага роля в "Две димящи дула". Точно тогава започва неговата спираща дъха актьорска кариера.

Джейсън и Роузи се срещнали през 2010 г. на музикалния фестивал Коачела. Един от най-атрактивните ангели на Victoria's Secret и звездата от филмите на Гай Ричи почти веднага започнали да се срещат. За разлика от много други знаменитости, те внимателно прикриваха отношенията си и не бързаха да показват чувствата си пред хората.

След почти 6 месеца двойката започва да живее заедно и започват да се показват пред хората заедно. Разбира се, те привлякоха много общественото внимание, заради 20-годишната си разлика във възрастта.

Роузи признава в интервю, че била привлечена от невероятното чувство за хумор на Джейсън, а не от образа на мачото, който той представя във филмите. Когато човек знае как да те накара да се смееш в точния момент, светът ти се променя. Освен това оценява, че винаги се чувства подкрепена от него.

Любовната история на Джейсън Стейтъм, която доказва, че възрастта е просто цифра

През януари 2016 г. папараците забелязаха диамантен годежен пръстен на пръста на Роузи. По-късно двойката потвърди, че са сгодени, но по никакъв начин не коментира въпроса за сватбата. През есента на същата година Роузи се появи на червения килим с корем, а през юни 2017 г. се роди сина им - Джак Оскар Стейтъм.

В социалните мрежи те рядко публикуват снимки един на друг, освен при специални поводи. Например, Роузи публикува снимка на Джейсън с надпис: "Честит рожден ден на любовта на моя живот." И Джейсън сподели снимка на Роузи за първи път, като поздрави съпругата си за пускането на нейната марка за красота, като написа: "Толкова съм горд, че виждам как преследваш мечтите си и ги превръщаш в реалност. Поздравления,  скъпа. "

Любовната история на Джейсън Стейтъм, която доказва, че възрастта е просто цифра

Поразително е как тези двама, много известни личности, които винаги са в очите на обществото, успяват да запазят отношенията си за себе си, без да дават основания за клюки. А продължителността на тяхната връзка говори сама за себе си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay