Маникюрът в стил Polly Pocket е идеален за пролетта

Маникюрът в стил Polly Pocket е идеален за пролетта

Не знаем за вас, но когато бяхме малки собожавахме да си играем и преобличаме малката кукличка с руса коса Polly Pocket. Както се подразбира от името тя беше с "джобен" размер и притежаваше многобройни гумени дрехи, къщички и куп аксесоари.

През 2018 г. куклата и нейните приятели бяха преиздадени от Mattel, но завръщането им не спря дотук. През следващите няколко години тенденцията Polly Pocket превзе и света на модата и красотата. Мими Уейд, моден дизайнер, който е проектирал капсулна колекция на тема Polly Pocket в сътрудничество с Mattel, казва, че Polly Pocket може да е малка, но не е за подценяване.

Ако искате сладък пролетен маникюр, не търсете повече – ноктите, вдъхновени от Polly Pocket, са тук. Игривите цветови комбинации, вдъхнвени от света на куклата са особено популярни, защото разкриват детското у нас.

Цветовете са от ключово значение

Маникюрът в стил Polly Pocket е идеален за пролетта

Един от най-лесните начини да се сдобиете с нокти, вдъхновени от Polly Pocket, е да ги лакирате в различни цветове. Но не каквито и да било - заложете на цветовата палитра на Polly Pocket. Това са пастелни цветове - тюркоазено, бебешко синьо и дори розово на Барби.

Омбре

Тук вдигаме нивото и съчетаваме тенденцията с класическото омбре. Пастелните нюанси на Polly Pocket са идеални за целта. За фин завършек, можете да добавите камъчета или кристали.

Френски

Маникюрът в стил Polly Pocket е идеален за пролетта

Ако сте голям почитател на класическия френски маникюри не искате да му изневерявате, не е нужно. Но можете да му вдъхнете нов живот като включите цветове. Лакирайте ноктите си в различни пастелни нюанси и след това добавете многоцветни връхчета. От друга страна, за по-минималистичен подход можете да изберете неутрална основа с върхове в пастелни цветове.

Семпли цветя

Маникюрът в стил Polly Pocket е идеален за пролетта

Какво ще кажете да добавите този сладък флорален дизайн към новия с маникюр? За да го направите по-интересен и не твърде стереотипен, изберете един цвят. Първо ще ви трябва цвят, който ще бъде основа за всичките ви нокти. Отгоре, за да създадете контраст, направете флорален дизайн в подобен, но по-смел нюанс.

Желиран маникюр

Маникюрът в стил Polly Pocket е идеален за пролетта

За по-мек, но все пак игрив подход към тази нова тенденция в маникюра, опитайте едноцветни желирани ноктиАко не ви допадат новаторските флорални мотиви за пролетта, това е перфектната комбинация за предстоящите по-топли дни. Желираният ефект е подходящ за маникщр с всякаква дължина. Изберете какъвто и да е нюанс, вдъхновен от Polly Pocket и ще сте готови за пролетта.

Декорации с образа на Polly Pocket

Ако наистина се наслаждавате на тази тенденция и искате да отбележите какво са направили куклата и нейните пространства за вас, направете всичко възможно и наистина ги сложете на ноктите си!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay