Матю Пери разкри защо се е разделил с Джулия Робъртс през 90-те

Напоследък Матю Пери направи някои доста лични разкрития за себе си. Наскоро той сподели с феновете си, че е бил на косъм от смъртта, вследствие на злоупотреба с наркотици и алкохол. Сега Пери ни позволи да надникем и в неговия любовен живот и посочи причината да прекрати връзката си с Джулия Робъртс през 90-те. В мемоарите си той разкрива, че се е разделил с актрисата, защото е чувствал, че никога няма да бъде достатъчно добър за нея.

53-годишният актьор разказва откровено как собствените му психически сътресения са довели до края на връзката им след само два месеца в новите си мемоари "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо".

Звездата от "Приятели" разказва, че той и 54-годишната актриса са започнали да се срещат по времето, в което Робъртс е гост звезда в епизод на хитовия ситком, но нещата бързо се провалят.

"Връзката с Джулия Робъртс беше твърде много за мен. Постоянно бях убеден в това, че тя ще се раздели с мен", пише Пери в откъс, публикуван от Times UK.

"Защо не би го нпаравила? Не бях достатъчен, никога не бих могъл да бъда достатъчен. Бях сломен, необичан. Така че вместо да се изправя пред неизбежната агония от загубата ѝ, аз скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс", признава той.

Актьорът казва, че не може да опише изражението на лицето ѝ, след като той прекратява връзката им.

Романсът между двамата актьори разцъфтява, след като Робъртс, заявява, че ще участва в сриала, само ако героинята ѝ е обвързана по някакъв начин с героя на Пери.
След това Матю Пери започва да ухажва актрисата, като ѝ изпраща десетки рози и сладки съобщения, включително доклад по квантова физика.

"Джулия не само се съгласи да участва в сериала, но и ми изпрати подарък: гевреци – много, много гевреци. … Допуснах я вътре, както преносно, така и буквално и започна нашата връзка.", спомня си той.

По онова време обаче Матю Пери се бори със зависимостта към наркотици и алкохол. Актьорът посещава рехабилитация два пъти по време на 10-годишния период, в който "Приятели се снима и излъчва - включително след заснемането на емблематичния момент, когато неговият герой се жени за Моника Гелър, изиграна от Кортни Кокс.

Пери споели пред New York Times в неделя, че е заснел финала на сезон 7 и след това е бил закаран обратно в лечебния център.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay