Мебели за колоездачи? Засега само в проект

На колело като върху облак

Мебели за колоездачи? Засега само в проект

Пролетта тепърва завзема територии в България, но със затоплянето на времето по улиците ни се появяват все повече колоездачи и мотористи, които сякаш най-много от всички се радват на приятните температури. По този повод искаме да ви запознаем с един интересен проект, предназначен именно за почитателите на колоезденето, независимо дали те са любители или професионалисти.

Ако редовно карате колело, сигурно не веднъж сте търсили място, на което да го завържете, за да влезете в някой магазин, да си купите храна или просто да отидете на работа. Сайтът incrediblethings.com представя един проект, който би могъл да промени културата "на две колела" в добра посока. Това е продуктът на Store Muu, които са създали своеобразна мебел за колоездачи.

Независимо за колко колела е проектиран, за едно или няколко, продуктът представлява място, на което да си починете, да хапнете, да прочетете пресата или каквото искате, без дори да се налага да слизате от колелото си. Единственото нещо, което компанията следва да измисли, е по-удобна седалка, на която хората с удоволствие да остават, дори когато не се движат с колелото си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay