Меган Маркъл се страхува, че Хари ще бъде привлечен обратно в кралското семейство

Меган Маркъл се страхува, че Хари ще бъде привлечен обратно в кралското семейство

Меган Маркъл и принц Хари планират пътуване до Балморал, за да прекарат част от лятото с кралицата в нейния селски дом в Шотландия и изглежда Меган е леко притеснена от пътуването, което е и напълно разбираемо.

Анонимен източник казва на Closer, че това е горчива покана за Меган, защото от една страна подхранва увереността на нея и Хари, че те все още са част от семейството. Но след толкова много време отсъствие, тя се страхува, че Хари ще бъде привлечен обратно в кошарата и ще иска да се върне в Обединеното кралство.

Източникът добавя, че докато Меган не се съмнява, че Хари е решен да прекара остатъка от живота си в Америка, тя изпитва известно безпокойство за това как този тип посещения могат да разтърсят сърцето му. Тя е наясно с носталгията на Хари от известно време и ясно вижда колко е развълнуван той да покаже на децата им от къде произхожда без вниманието, което ги заобикаля в Лондон.

Въпреки че няма конкретна информация относно това дали Хари и Меган наистина отиват в Балморал, източникът казва, че Хари иска да прекара толкова с баба си, докато все още може. Така че това пътуване е важно за него, за да прекара ценно време с кралицата, да се наслади на халба в британски пъб и да прекара време със семейството си в провинцията.

Потенциалното пътуване идва на фона на предстоящото публикуване на мемоарите на принц Хари, което очевидно е причинило известен стрес в кралското семейство - да не говорим за персонала на двореца.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay