Меденият месец трае година и два месеца

14 месеца след Менделсон

Меденият месец трае година и два месеца
След като минат 14 месеца от сключването на брак жената забравя да се гримира, а мъжът ходи до тоалетна на отворена врата. До този извод са стигнали от сайта BetterBathrooms, след като са провели проучване, обхванало 2000 женени двойки.
Данните сочат, че година и два месеца след като чуе Менделсон, двойката започва да забравя да си казва "Обичам те" толкова често, колкото през периода на ухажване. Изводът е, че меденият месец продължава до 14 месеца след брака. 

Някъде по това време жените стават все по-склонни да ходят без грим, а вкъщи да обличат размъкнати и неугледни домашни дрехи. И при мъжете романтиката постепенно умира, което обяснява защо започват да се бръснат по-рядко и да оставят вратата на тоалетната отворена, когато я ползват.

След повратния момент на 14-те месеца партньорите започват и все по-често да се карат за пари и за бъдещите си планове.
Все пак от BetterBathrooms коментират резултатите в позитивна светлина: "Всеки знае, че меденият месец е чудесен период, но етапът след него в някакъв смисъл е дори по-добър. Интимността от това да се чувствате уютно с човека до себе си е нещо позитивно. Мисля, че всеки чувства вина, че скоро след брака започва да не полага достатъчно усилия, но всъщност искрата между двамата може да бъде върната лесно". 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay