Мира описва Милко Калайджиев като свой ментор и втори баща

Мира описва Милко Калайджиев като свой ментор и втори баща

Милко Калайджиев и Мира, които имат успешна история на сътрудничество, включително поредица от хитови дуети и общ албум, обявиха, че се събират отново за ново музикално начинание. Двамата изпълнители ще възобновят съвместната си работа след две десетилетия прекъсване.

Самата Мира сподели новината в социалните медии, придружена от снимка, вероятно от снимачната площадка на предстоящия им дует. Певицата изрази вълнението си от проекта, като отбеляза, че песента няма да бъде просто поредната песен, а истинско събитие.

Милко Калайджиев изигра решаваща роля в кариерата на Мира, като не само я представи на сцената на "Пайнер", но и допринесе за ранния й успех с емблематични дуети като "Хей, малката" и "Ах, леле". Техният съвместен албум "Тарикат и тарикатка", издаден през 2002 г., се превърна в крайъгълен камък в дискографията им. Мира винаги е изразявала своята благодарност за наставничеството на Милко, което е изиграло важна роля за оформянето на нейната кариера.

През цялата си кариера Мира е отхвърляла слуховете за романтична връзка с Милко Калайджиев. Тя го описва като свой ментор и втори баща, вместо като любовник. Сега, след две десетилетия, те се събират отново, за да създадат още една незабравима песен заедно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay