5 женски аксесоара, които всички мъже намират за секси

А ние дори не подозираме

5 женски аксесоара, които всички мъже намират за секси

Всяка жена иска да изглежда секси в очите на мъжете. Такива сме, ние, жените. Дори да не харесваме някой мъж, важното е той да ни хареса. Освен по красивия ни външен вид и грациозната ни осанка, мъжете полудяват и по някои наши аксесоари, които ние носим. Понякога дори не подозираме каква реакция можем да предизвикаме в тях.

Обувки на високи токчета! Това действа като афродизиак на мъжете. Дори токчето да не е много високо, по-важно е да издава звук и да Ви придава един очарователен вид. Направи им изтичат лигите! Така че, жени, използвайте този женски коз!

Чантата - Тези мъже! Ние носим чанта, за да можем да поберем всичко необходимо, а те я разглеждат като нещо секси от нашия тоалет. Според тях добре подбраната чанта говори за жената, за това каква е тя и какви са предпочитанията й. Затова, мили дами, избирайте внимателно чантата си следващия път.

Чорапогащника - За тях това е толкова секси. Не прекалявайте, обаче! Не избирайте твърде вулгарни чорапогащи, защото това може да има обратния ефект.

Очилата - Мръсното подсъзнание на мъжете веднага започва да работи, когато видят жена с очила. Това е толкова секси за тях.

Бижутата - Жена с бижута е завършено произведение на изкуството. Това подчертава красотата ни и .. ги възбужда. Носете ги по-често!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay