6 начина да изглеждаме по-стилно през зимата

Без да замръзнем!

6 начина да изглеждаме по-стилно през зимата

Обличането през зимата може да бъде истинско предзивкитателство, тъй като комбинацията от стил и топлина може да се каже почти невъзможна за постигане. От различни модели якета до всевъзможни стилове боти и ботуши, изборът винаги е много труден. А и снежната зима често ни ограничава в избора - не можем да носим любмите си обувки на ток в поледицата навън, тъй като рискуваме да замръзнем и да се окажем тупнали до дупе в някоя пряспа.

Е, колкото и да е трудно, не можем да кажем, че стилният начин на обличане е непостижим през студения сезон. Затова днес ще ви дадем няколко идеи, които ще ви помогнат да изглеждате страхотно през мразовитата зима, без да правите компромис със стила.

Различни форми и текстури

Черното е наистина обичаен цвят за зимата и в това няма нищо лощо! Но това не значи, че носенето на този цвят трябва да е скучно. Всичко, което трябва да направите, за да разчупите нещата, е да експериментирате с различни текстури на дрехите и да ги стилизирате заедно.

6 начина да изглеждаме по-стилно през зимата

Например, можете да облечете черно палто от изкуствена кожа върху по-дълга черна блуза или да облечете любимия си чифт черни тесни дънки с класически черни обувки, за да получите този небрежен, полуофициален вид. Поиграйте си с различни текстури и вижте какво работи за вас! 

Кожа и пак кожа

Кожата е не само перфектният материал за зимен тоалет, но също така се завръща в света на модата! Кожена рокля с черно поло отдолу е перфектната комбинация от топлина и елегантност! Можете да добавите ярка, контрастираща чанта за акцент и да допълните визията с деликатно златно колие.

Деним върху деним

Емблематичният стил, който Бритни Спиърс въведе през 90-те се завърна с пълна сила. Деним върху деним е абсолютно необходимо облекло за вашия гардероб тази зимаСветъл или тъмен - няма значение. Ще зашеметите всички с тази модна класика, стига да запазите нюанса отделните части еднакъв.

6 начина да изглеждаме по-стилно през зимата

Неутрално

Понякога просто трябва да поддържате нещата прости. Чифт широки каки панталони с пуловер в подобен тон може да бъде визията, която търсите. Добавете чифт черни ботуши и пъхнете крачолите в тях, за да завършите върховната шикозна зимна визия. Няма да сбъркате!

Костюм

Никога не можете да сбъркате с костюм. Той ви топли и същевременно поправя офисната ви визия със стил. Опитайте се да намерите комплект, който да можете да разчупите с жилетка, която можете да сложите отдолу за незабавно надграждане на тоалета.

6 начина да изглеждаме по-стилно през зимата

Какво ще кажете за шапка?

Носенето на шапка като допълнение към качествената зимна визия е най-добрият начин да бъдете стилни в студа. Изберете между кашмирено плетиво или семпъл рипсен дизайн или подходете игриво и практично с класическа шапка с помпон. Можете също така да бъдете креативни с прическите, когато носите шапка. Тук оствяме място за вашето собствено въображение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay