Защо трябва да спрете да носите скини дънки?

Ето с какво можете да ги замените

Защо трябва да спрете да носите скини дънки?

Момичета, любимите ни скини дънки не са всичко, което денимът може да ни предложи. Да, те са страхотни, оформят дупето и краката ни и отиват на всичко, но далеч не са единствената ни опция и не бива да се ограничаваме само с тях.

Днес ще ви разкрием защо трябва да се откажете от тях, макар и за малко, и с какво можете да ги замените. Ще ви изтъкнем причините, поради които трябва да спрете да ги носите постоянно и да се ориентирате и към друг вид панталони.

Не са съвсем здравословни
Някога случвало ли ви се е вечер да събуете любимите си скини дънки и да видите, че са оставили следи по краката ви? Както можете да предположите, това не е добър знак. Проблеми с циркулацията на кръвта, изтръпване и дори увреждане на нервите - това може да ни причини чифт тесни дънки.

Не можем да се отпуснем с тях
Да сте виждали някой да се разположи удобно с чифт тесни дънки и да може да направи всякакво движение без проблем? Понякога имаме нужда от нещо по-широко, което не ограничава движенията ни и ни позволява да си хапнем колкото си пожелаем. Кой би могъл да се отпусне и да релаксира, обут в нещо супер тясно?

Защо трябва да спрете да носите скини дънки?

Не отиват на всеки тип тяло
Тесните дънки не са подходящи за всеки и това трябва да стане съвсем ясно. По-нисичките хора или дамите с по-пищни извивки би трябвало да се насочат към малко по-различни модели, които да подчертаят природните им дадености по най-страхотния начин.

С какво да ги замените?
Бойфренд дънките са една от опциите, които имате - те са перфектен избор за онези мързеливи дни, в които сте излезли на разходка или на кафе с приятели. Още по-страхотно е, че изглеждат чудесно както с кецове, така и с пантофки и токчета!

Защо трябва да спрете да носите скини дънки?

Тип Чарлстон - този модел разкрива извивките ви и кара краката ви да изглеждат километрични! Съчетава се отлично с модерния бохо стил, който е супер небрежен, но и много шик. Можете да ги носите и с ризи и интересни тениски, а ако обучете токчета или платформи ще изглеждате още по-неустоимо.

Защо трябва да спрете да носите скини дънки?

Дънките на мама - вече ви говорихме за този нов тренд, който сега навлиза на пазара, но със сигурност ще предизвика фурор. Тези удобни дънки са с високо съдържание на памук в плата и са чудесна опция за по-раздвижен и небрежен външен вид.

Защо трябва да спрете да носите скини дънки?

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

22 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay