Кои зимни дрехи можем да пренесем в пролетния си гардероб?

Наследство от зимата за пролетния гардероб

Кои зимни дрехи можем да пренесем в пролетния си гардероб?

Времето е странно – не е горещо, не е и студено. Но пък е пролет.

Идва онзи странен момент, в който се опитвате да се настроите за пролетно пазаруване и докато полагате усилия да измислите от какво имате нужда, междувременно често се обръщате към зимните дрехи. Обърнете нещата във ваша полза и ако обърнете внимание на този наръчник, няма начин да сбъркате и ще изглеждате перфектно дори и в такава объркваща ситуация.

 

Наслояването:

Не е достатъчно топло, за да тръгнете само по сако и тениска?

Позволете на любимата ви зимна жилетка да се промъкне между тях. Така ще създадете малко по-спортен, но изискан вид.

 

Ярките цветове:

Започнете ден след ден да пристъпвате към ярката модна вълна, която ще ни залее след като температурите станат поносимо приятни. Добавете изкрящо розов шал или очила с цветна рамка (или и двете) към изцяло черен тоалет, за да покажете, че сте готови за пролетта.

 

Роклите:

Е, все още не е време за слънчевите летни рокли. Комбинацията от тъмни зимни ботуши с ярка тънка рокля е едно голямо НЕ за модата на момента. Освен това ще имате месеци, в които да носите рокли с тънки презрамки и "светещи" цветове.

 

Карето:

Макар да е време да приберете палтата и тежките плетива в килера, не захвърляйте карираните дрехи с тях. Карето изглежда също толкова очарователно, изложено на слънце, колкото и през зимните месеци.

 

Ботушите:

Не носете ¾ чорапи с високи ботуши. Обуйте ботушите с чорапогащник/клин или въобще не ги обувайте. Средният вариант не ласкае тялото ви и не изглежда добре.

 

Обувките:

Сега е времето да пристъпите към цветните обувки и ниските пантофки. Ако покажете малко повече от красивите си крака, не се притеснявайте да "наслоявате" в горната част на тялото. Това освен, че ще създаде баланс във визията ви, ще ви подсигури необходимата топлина и удобство при различни ситуации.

 

Чехлите и сандалите:

Оставяме ви сами да решите, дали е дошъл моментът да разходите сандалите и още по-абсурдно чехлите си из улиците по това време на пролетта.

 

Клиновете:

Време е да заобичате клиновете, защото сега те ще ви служат повече от което и да било време на годината. Комбинацията с дълга риза или ежедневна рокля и симпатични обувки с ниска подметка ще ви служи като най-удобното и най-добре изглеждащо ежедневно облекло на сезона.

Но заложете на стегнатата плътна материя. Полупрозрачните клинове не са добра опция, особено ако ви служат като заместител на панталона.

 

Тренчът:

Бежовият тренч е класика и е задължителен за този сезон. Ако, обаче, търсите най-добрия "рицар", който да прогони зимата и меланхоличното ѝ настроение, опитайте тренч в пастелено зелено, червено, лилаво или какъвто цвят пожелаете, но не бежов.

 

Аксесоарите:

Не комбинирайте зимните си аксесоари с летните. Стъпите ли веднъж навън с пролетните обувки и краката ви не замръзват, това означава, че е време да се разделите със зимните си аксесоари – ръкавици, плетени шапки... Разбирате за какво говорим.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay