Крадем идеи от гардероба на: Биляна Славейкова

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Славейкова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Започваме 2022 г. с гръм и трясък - така, както си му е редът. Нашата първа вдъхновителка за годината е Биляна Славейкова, по-известна в мрежата като Bibons. Трябва да признаем, че ни беше трудно! Всеки неин тоалет е произведение на изкуството и ако можехме щяхме да ги поместим всичките. Bibons e истинска съвременна модна икона, а стилът ѝ не може да бъде повторен. Тя определено има поглед за нестандартното, който малко хора притежават. И тъй като ни е любимка от години решихме, че е време да стартираме новото начало именно с нея - за да ни върви така смело, екстравагантно и шарено. Ето какво си харесахме!

Роклите

Биби има способността да превърне всяка рокля в тоалет, достоен за модния подуим. Начинът, по който съчетава една едноцветна рокля с аксесоари и бижута е всичко, което бихме искали да правим и ние. При нея всеки детайл е изпипан и не се свежда само до аксесоарите. Прическата винаги е на ниво и е перфектно съобразена със стайлинга и "вайба", който носи всяка една фотосесия. Ще кажете, че тези тоалети не са приложими в реалността? Напротив, точно обратното се опитваме да ви докажем. Бъдете смели и експериментирайте!

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Славейкова

Нежното съчетание на светлосиньо със сребърни, висящи обеци ее комбинация, с която бихме посетили специално събитие и не се и съмняваме, че ще се откроим. А съчетанието на оранжево и синьо е топ комбинация за всеки сезон!

Ръкавиците

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Славейкова

Който следи профила на Bibons от години знае много добре за нейния афинитет към ръкавиците. И докато преди тактично подминавахме подобни стайлинг идеи, то днес сме твърдо решени, че това е визията, която търсим. Допада ни начинът, по който ръкавиците подчертават елегантността на женската ръка и за следващият специален повод можем пък да се вдъхновим от тази идея. А вие?

Дълго сако и кроп топ

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Славейкова

Нямаме търпение времето навън отново да бъде топло, защото именно това са тоалетите, за които живеем. Комбинацията от кроп топ и oversize сако оптически издължава фигурата и изглежда наистина стилно. Силно сме привлечени и от акцента, а именно зелената чанта с къси дръжки - модел, който е изключително популярен в момента.

Златен гащеризон

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Славейкова

И ако доскоро свързвахме тоалетите в бляскави материи с посрещането на новогодишните празници, то сега смятаме, че не е редно да прибираме тези дрехи в гардероба за цяла година. Както виждате, Биби се справя чудесен в носенето на пайети, защо пък и ние да не опитаме!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay