Крадем идеи от гардероба на: Гергана Димитрова

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Димитрова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

През годините Гергана Димитрова израстна изключително много по отношение на стила си. Тя е е една от първите модни инфлуенсърки, които започнахме да следим още преди години и определено е редовен пример за нас що се касае до начина ни обличане.

Гери е истинско вдъхновение, показвайки ни как с усърден труд можем да постигнем мечтите си. Нейното старание и отличителен характер се изразяват перфектно в облеклото ѝ, което винаги е подбрано много внимателно с възможно най-стилните детайли от висок клас брандове. Но Гери не винаги залага изцяло на дизайнерски тоалети. Тя е ярък пример за това как можем да комбинираме пола на Zara с маркова чанта и отново да изглеждаме неотразимо. Нека ви покажем кои са любимите ни тоалети от гардероба на Гери.

Плетена туника и риза

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Димитрова

Тази толкова актуална в момента визия е интерпретирана и от Гери като в случая тя и избрала да облече бяла oversize риза под плетена туника тип поло.Черният колан създава завършеност на визията, а цветната подплата на черния шлифер се връзва чудесно с едноцветните детайли на тоалета. Допадат ни и белите, равни ботуши, които изпъкват на фона на тъмните нюанси и изгарят ролята на акцент във визията.

Плетиво от две части

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Димитрова

Страхотна визия, с която Гери избра да отпразнува началото на своята влогърска кариера и седмия рожден ден на своя YouTube канал. Блуза с дълъг ръкав и леко скъсена в долната част в комбинация с пола под коляното - тоалет, който би се съчетал чудесно с високи обувки, но би изглеждал практично и елегантно и с ниски боти.

Палто тип Teddy bear

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Димитрова

Любимата ни визия от колекцията на Гери е именно тази - all black тоалет, комбиниран с пухкаво палто Teddy bear в нежно бежово. Какво да кажем - толкова женствено, стилно и изпипано докрай, че облеклото само говори за себе си. Нищо е бихме добавили, нищо не бихме извадили.

Дълга пола с цепка

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Димитрова

Ето и едно лятно предложение, за което обаче не можем да чакаме лятото да дойде. Затова ви го показваме сега. Гери е избрала да съчетае елегантната бежова пола с чехли на нисък ток и страхотна риза с интересен десен. точно с такава визия си представяме себе си през лятото и затова вече нямаме търпение да стане топло навън.

5 109
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.01.2022|15:33
Това момиче трябва да се откаже за винаги от социалните мрежи и да спре да се излага и да погледне малко здравословното си състояние, което не е никак цветущо с тази изкривена физиономия! Вместо да си купува "маркови" дрехи да вземе да отидели тези пари за зъболекар!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay