Крадем идеи от гардероба на: Йоанна Петрова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Винаги сме свързвали Йоанна със т.нар. принцески стил, в който преобладава така любимото на всички дами розово. Но всъщност тя демонстрира индивидуален стил, който се състои от много повече от това. Елегантните тоалети се превърнаха в нейна запазена марка, но все пак с лек "туист", който да отговаря на нейната същност.

Тeddy bear палтата са истински хит този сезон. Докато ние все още само си метчаем да се доберем до такова, то Йоанна успешно го съчетава с кожен панталон и черен кроп топ. Досега си мислехме, че предпочитаме палтата с по-голяма дължина, но тази снимка май успя да ни разубеди.

Крадем идеи от гардероба на: Йоанна Петроваinstagram.com/yoanna_petrova94

Любимо нещо за нас през есента и зимата са шаловете. Носим ги над якето, под якето, като наметка... общо взето комбинациите са безброй. Тук Йоанна залага на дълъг шал в нежно сиво, с който се е наметнала над черна блуза поло. Каква по-подходяща комбинация от това?

Крадем идеи от гардероба на: Йоанна Петроваinstagram.com/yoanna_petrova94

Друга популярна тенденция за този сезон са широките пуловери. Всъщност излизали ли са някога от мода? Тук обаче ключова е комбинацията. Напоследък все по-често вождаме обемни пуловери, съчетани с мини поли. Да, този стил е нещо, което със сигурност ще повторим!

Крадем идеи от гардероба на: Йоанна Петроваinstagram.com/yoanna_petrova94

***

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay