Крадем идеи от гардероба на: Мила Роберт

Крадем идеи от гардероба на: Мила Роберт

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

С настъпването на пролетта ни се иска да заложим на все по-цветни и нестандартни облекла. Затова се вдъхновихме от ексцентричната певица Мила Роберт, която не пропуска да ни изненада с ексцентрични, но същевременно стилни тоалети. Профилът ѝ в Instagram изобилства от цветове и сме нетърпеливи да ти покажем нашите любими попадения. Да започваме!

Сексапил в цикламено

Крадем идеи от гардероба на: Мила Роберт

Тази мини рокля е перфектна за парти с приятели в някоя топла, лятна вечер. Този цвят е страхотно попадение за топлия сезон и не бихме се поколебали да се нагласим с подобен тоалет, кога сме в парти настроение.

Обувки с пух

Крадем идеи от гардероба на: Мила Роберт

Достатъчно смели ли сте да се появите навън с толкова ексцентрични обувки? Честно да си признаем, ние бихме ги пробвали. Понякога всеки от нас има нужда да разчупи обстановката с нестандартен аксесоар и смятаме, че тези обувки са точно попадение за случая. Така или иначе пухът се завръща като тренд и определено ще уцелите в десетката!

Животински принт

Крадем идеи от гардероба на: Мила Роберт

Животинските мотиви сякаш никога не излизат от мода. Появяват се отново и отново под една или друга форма. В тази визия Мила залага на нежна рокля, комбинирана с пухкаво палто с принт зебра. Интересно модно решение е съчетаването на плътното палто с отворени чехли на ток. Каубойската шапка е единственият елемент, който бихме пропуснали , но пък вие може би имате повече смелост от нас?

Класическо бяло

Крадем идеи от гардероба на: Мила Роберт

Тоалетът, който на секундата грабна вниманието ни бе именно този в две части, изцяло в бяло. Любимият ни елемент за ботите на висок ток, които определено бихме носили по същия начин.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay