Няколко тенденции, които най-накрая можем да забравим

Няколко тенденции, които най-накрая можем да забравим

Тенденциите се сменят изключително бързо и нещо, което вчера може да е било супер модерно, днес вече е демоде. И хората следват новите тенденции.

Ето кои са тенденциите, за които вече можем да забравим:

1. Дънки с дупки или накъсани дънки

Дънките са неизменна част от нашето облекло. Преди известно време дънките с дупки бяха страшен хит. Може би през 2015 г., но днес те вече са в миналото. Този небрежен вид вече не е особено популярен.

2. Мигли като на кукла

През последните няколко години все по-малко момичета искат да имат много обемни мигли. Сега по-естественият вид е предпочитан и жените не трябва да правят луди неща, за да се чувстват привлекателни. Въпреки това класическото удължаване на миглите, което подчертава дълбочината на погледа и прави миглите малко по-дълги, все още се прави и все още е модерно.

3. Големи вежди

Дебелите и плътни вежди, като на Кара Делевин, вече не са популярни. Дори самата Кара вече има по-малки вежди.

4. Големите шапки

Хората, които не се страхуват от смелите решения в ежедневието си, наистина харесваха тенденцията с големите шапки. Все още можете да видите хора, които носят тези шапки, но не толкова много. Но ако отивате на почивка в слънчева страна, трябва да знаете, че големите сламени шапки все още са популярни, както винаги.

5. Плисирани поли

Плисираните поли бяха една от най-големите тенденции през 2016 г. Полите със средна дължина бяха най-популярните. През 2019 г. обаче тези поли вече не са толкова актуални, както преди 3 години.

6. Плетени ботуши
Плетените ботуши бяха изключително популярни преди няколко години. По онова време хората си мислеха, че тези необичайни обувки правят визията по-нежна и романтична. Тези ботуши обаче се замърсяват много бързо и лесно, особено ако времето е лошо. Сега е почти невъзможно да видите момиче, носещо такива ботуши, тъй като те вече не са популярни.

7. Поли и рокли с волани
През 2010 година роклите и полите с волани станаха изключително популярни. Вече не са толкова често срещани, но това не означава, че са абсолютно излезли от мода.
8. Костюми, наподобяващи пижама
През 2017 г. удобните костюми, наподобяващи пижама, бяха голям хит сред Instagram звездите и блогърите. Но те не издържаха дълго: сега през 2019 г. тези дрехи в стил "пижама" вече не са популярни и хората ги носят само у дома.
9. Бандажни рокли
Бандажните рокли са измислени от Ерве Льору през 1989 г. Тези рокли са изключително стегнати и подчертават извивките на тялото. Напоследък обаче дизайнерите създават по-свободни рокли.
10. Яке, завършващо с "пола"
Якетата, които се разкрояват в долната част, наподобявайки пола, бяха много популярни, но за кратко. В момента тези якета се носят предимно от деца и тийнейджъри, но не и от възрастни жени.
11. Чанта на една страна
Малките чантички, които се носят на една страна, вече не са много популярни. Сега са модерни малки чанти, с тънки дръжки, които обаче се носят на едното рамо.
12. Откритите глезени
Тенденцията с панталоните, които стигат до над глезена, вече започва да отшумява. Все по-малко хора носят такива дънки и панталони.
13. Чокър
През 2016 г. чокърите се върнаха на мода и бяха много популярни, но днес те вече не са модерни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay