По какво се различават мъжките дънки

По какво се различават мъжките дънки

Вече сигурно не съществува човек, в чийто гардероб да не присъстват дънки. Те са любима дреха както за жени, така и за мъже. Разликата, която съществува между моделите, е лесна за разграничаване. При мъжките модели копчетата се намират от лявата страна, а женските почти винаги са с цип. Разбира се, съществуват и други различия, затова ние от Pause Jeans сме тук, за да внесем яснота по въпроса кои са основните.

С какво се отличават мъжките дънки

Те са с повече на брой копчета. Могат да стигнат до седем - осем, а при дамските до пет. Характеристиката за определяне се базира на това, че женската фигура се различава от тази на мъжа. Фигурата на силния пол не е пригодена да държи дънките на талията - затова е необходим по-висок колан, с повече копчета. След като вече сте запознати с основните различия, е важно да се запознаете и с модните тенденции при мъжки дънки от Pause Jeans

Живеем във времена, в които мъжете не отстъпват по стил пред жените. В мъжкия гардероб вече също могат да присъстват по цветни, модернистични и изискани модели. Затова в Pause Jeans ще се натъкнете на разнообразни предложения с иновативни нюанси. Моделите, които предлагаме, са в крак с новостите, а качеството ни е на високо ниво.

Как да направим най-правилния избор

В онлайн магазина ни ще откриете богато разнообразие от български маркови дънки, които са с уникален дизайн, за да изпъкнете още повече със стила си. Модните тенденции позволяват експериментиране, за да сте модерни при комбинацията на различни стилове. Гмурнете се в морето от възможности в Pause Jeans. Видовете, които ще срещнете при нас, са следните:

  • Класически - те са подходящи за почти всеки повод. Могат да бъдат комбинирани с всяка дреха;

  • Прави - изключително лесен за комбинация вариант подхождат си както с риза, така и с по-спортна тениска;

  • Къси - чудесен избор за излизане на следобедна разходка в парка;

  • С ластик - този нов мъжки модел на Pause Jeans е по-подходящ за тези, които обичат по-спортния стил на обличане;

  • Слим фит - тези модели са изцяло по крака и са хит сред по-младото поколение. Това, разбира се, не означава, че не биха подхождали и на по-зрелите представители на силния пол;

  • Скъсани - подходящи са за по-неангажиращи срещи и са чудесен вариант за среднощни излизания.

 

Тази дреха е основен компонент и трябва да присъства във всеки гардероб. Ако сте по-авантюристична личност, в Pause Jeans предложенията, които можете да откриете, не са никак малко. Очакваме Ви! Заложете на сигурното, като се доверите на нас!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay