Ръкавици на плажа: Това ли е новият летен тренд?

Ръкавици на плажа: Това ли е новият летен тренд?

Ръкавиците за плуване май са на път да се превърнат в хит. Да, признаваме, че звучи абсурдно - как така ще плуваме или седим на плажа с ръкавици? Но не ние определяме модата, мили приятелки.

Но какво представляват тези плажни ръкавици, ще попитате. Ами те са точно това, което си представяте. Елегантни са, с дължина до лактите и изглеждат изненадващо добре в комбинация с бански костюм. Те в никакъв случай не са без пръсти като ръкавиците за шофиране, а са драматични и женствени. На пръв поглед ни се струва доста странно да с появим с ръкавици във водата, но някои знаменитости вече го направиха!

Ким Кардашян продава ръкавици за плуване в рамките на нейния бранд Skims, където те се предлагат в седем цвята (предимно неутрални и пастелни нюанси и девет различни размера (XXS до 4XL). Цената от 50 долара обаче не е особено привлекателна за всеки.

Ръкавици на плажа: Това ли е новият летен тренд?

Вероятно няма нужда да споменаваме в какъв хит се превърнаха тези ръкавици, отрицателно време, но все пак ще го направим. Всички наличности се изпариха т дигиталните рафтове и в момента потребителите се записват с в списък на чакащи. Явно наистина има много хора, които биха платили толкова много пари за този аксесоар и действително да го носят.

Разбира се, новият моден тренд предизвика редица реакции в мрежата. Потребители на Twitter не пропуснаха да се изкажат по повода и също така да изразят разочарованието си от това, че ръкавиците са се разпродали толкова бързо. Ето ги и най-звучните коментари;

"Ръкавици за плуване? Шегувате ли се? Обсебена съм от такива неща."

"Ким Кардашян току що ме убеди, че ми трябват ръкавици за плажа!"

"Опитвам се да разбера дали ми трябват ръкавици за плуване! Но аз си купувам абсолютно всичко, което Ким произведе!"

"Досега 2022 г. е толкова странна и объркваща..."

"Не искам да си представям каква разлика ще имам след носенето на тези ръкавици!"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay