Скандинавското разбиране за сексапилни обувки

Финландски обувки за флирт

Последната колекция на Leifsdottir прави още една стъпка към невиждани модни висоти, а посланието ѝ е, че именно пролетта е сезонът за флиртове. Обувките на скандинавската марка се отличават с оригинален дизайн и същевременно са комфортни. Лейбълът е притежание на Urban Inc., компанията която ръководи и Urban Outfitters.


Моделите първоначално се продават само в бутици като Bergdorf Goodman, Neiman Marcus и Nordstorm. Leifsdottir прави и ефирни, женствени рокли за знаменитости като Тайлър Суифт и Сара Джесика Паркър още от 2008г. Всъщност чак след дебюта си в текстилната индустрия, марката развива и своя линия обувки.

 

Диапазонът на цените не е особено голям. За най-малко пари – 198 долара - някоя дама може да се сдобие със ниски сандали, а за 428 долара ще има и най-авангардния модел с висока подметка и змийска щампа.

 

Пролетно-лятната колекция е предназначена за представителките на нежния пол, които искат да се изфукат със своя перфектен педикюр. Сексапилът на обувките е подчертан със змийски щампи, мъниста и пера. Дизайнерът Йохана Урашарви споделя, че се вдъхновява не само от своята Финландска култура, а и от екзотичните традиции на Турция и Бразилия.

 

Продуктите на марката доскоро можеха да се закупят в много от луксозните търговски центрове по света. От Urban Outfitters обаче решиха да преустановят продажбата в комерсиалните магазини. Вече може да се направи поръчка само през уебсайта на модната къща, като продажбите ще бъдат спрени дори и в бутиците, в които първите модели на скандинавските дизайнери виждат бял свят.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay