Съвети за това как да намерите стила си на обличане

За да не се лутате

Съвети за това как да намерите стила си на обличане

Да откриеш стила, който е най-подходящ за теб и подчертава прелестите ти, понякога се оказва доста трудна задача. Някои успяват бързо да усетят кои облекла са "техните", но има и такива, които все изпробват различни и все още нямат успех. Ние ще Ви дадем няколко практични съвета, които можете да използвате в откриването на Вашия стил.

Добре е да си зададете въпроса: "Какво харесвам аз?" Разбира се, правило Ви е впечатление по кои дрехи повече се заглеждате, но понякога забравяме за това. Ето защо е хубаво да си отговорим честно на този въпрос. При отговора е добре да отворите гардероба си и да видите кое преобладава и също така с кои дрехи Ви е най-удобно. Защото, може да харесвате официалните тоалети, но да Ви е неудобно с тях. Това също трябва да се вземе под внимание.

Най-добрият начин да откриете стила си, е като изпробвате различни дрехи. Не се притеснявайте да си купувате напълно различни дрехи. В един момент ще усетите кое Ви приляга най-добре.

Не бива да се обезкуражавате. Дори и търсенето да е дълго, кажете си, че си заслужава.

Ако получавате критики относно това как се обличате, анализирайте кое точно е неуместното във вашето облекло. Анализирайте и комплиментите и вижте от какво са породени. Така ще можете да си направите извод кое да премахнете и кое да добавите.

Няма нищо лошо в това и да се вдъхновите от любимите си звезди. Не казваме да копирате, а да се вдъхновите! Има разлика, но ще Ви помогне да не се лутате прекалено дълго.

И накрая, важно е след като сме открили нашия стил, да започнем да си купуваме хубави и качествени дрехи. Не правете компромис с качеството и хубавата материя! Това прави впечатление!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay