Това са дрехите, които мъжете обожават да носим

В случай не е станало ясно, ние Jenite не се киприм, за да впечатлим мъжете, а го правим за самите себе си. Но все пак и силният пол има право на мнение. Оказва се, че мъжете имат някои любими елменти от дамското обекло, с които успешно можем да ги съблазним. Нека видим кои са те:

Малка черна рокля

Култът към малките черни рокли започва преди десетилетия и все още е една от най-елегантните дрехи, които трябва да притежавате. Перфектната малка черна рокля пасва като ръкавица, минималистична е и мъжете харесват как това просто парче плат кара жената да изглежда уверена и секси.

Червено

Червеният маникюр неслучайно е класика – момчетата не могат да му устоят. Червеното е цветът на съблазънта, така че червена рокля или топ и червено червило винаги привличат мъжете.

Гол гръб

Горнищата или роклите без гръб са идеални за привличане на вниманието на мъжете през топлите дни. Колкото повече тяло показваме, толкова по-добре за тях!

Спортни клинове

Клиновете, с които ходим на фитнес или йога показват, че сме активни и сигурни в себе си и не е необходимо да сме издокарани, за да привлечем вниманието. Те подчертават женска фигура, която всеки мъж обича да вижда.

Стилето ток

В света на дамските обувки номер едно са супер горещите, тънки токчета. Те карат краката да изглеждат по-дълги, а целият тоалет изглежда по-елегантен и съблазнителен. С тях можете да накарате всеки мъж да полудее!

Кецове/маратонки

Макар да обичат високите ни обувки, на мъжете има харсева да виждат, че ни е удобно и че водим активен начин на живот.

Деколте

Тук няма две менния - мъжете обичат да гледат женски гърди и това никога няма да се промени. Големи или малки, няма значение. Ако искате да му завъртите главата, заложете на закачливо деколте.

Тесни дънки

Тесните дънки са моден елемент, който мъжете харесват, защото показват всичко, но не разкриват нищо. Те подчертават извивките, така че една жена може да изглежда секси.

Голи рамене

Пуловер, разкриващ небрежно женското рамо, е един от най-горещите начини да привлечете вниманието на мъжа. Това е съблазняване без усилие и намек за предстоящи горещи моменти. Ето защо мъжете обичат, когато жените носят разголени горнища или рокли с отворени рамене.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay