Топ трендове, които ще са актуални тази есен

Топ трендове, които ще са актуални тази есен

Бъдете спокойни - все още е лято и няма изгледи то скоро да си отива. Но все пак е септември и се налага плавно да се ориентираме към есенния гардероб. Пък и есента винаги ни носи специфично настроение и ни се приисква да полегнем на дивана с меко одеялце и чаша горещ шоколад в ръка. От една страна нямаме търпение да извадим кафявите боти и карираното палто, а от друга - не ни се иска топлите и дълги дни все още да свършват.

Но колкото и да ни е трудно да се разделим с лятото, трябва да признаем, че есента ни готви за истинска модна феерия. Тази година ще видим някои трендове, които се пренасят от топлия сезон в студения и ще разчупим обстановката с много принтове и десени.

Преди да извадите всичко налично от гардероба, нека сверим часовниците си и да видим кои трендове ще царуват през тази есен.

Изрязани детайли

Топ трендове, които ще са актуални тази есен

Този летен тренд се адаптира към хладния сезон, но този път е примесен с по-плътни материи и слоеве. Провокативните блузи, поли, панталони и други дрехи с изрязани детайли се комбинират чудесно със сако, което създава завършен вид на визията.

Ватирани връхни дрехи

Топ трендове, които ще са актуални тази есен

От шикозни пухени якета до жилетки и шалове, ватираните връхни дрехи се завръщат на мода и определено ще ни топлят стилно през по-хладните месеци. Ярките цветове направиха истински фурор на модните подиуми в Париж и Копенхаген, но разбира се ватирани дрехи ще могат да се намерят и в неутралната гама.

Елегантни вталени костюми

Топ трендове, които ще са актуални тази есен

Любимите ни костюми преминават от оversize кройка към по-вталена, което ще се превърне в истински хит тази есен. Що се отнася до цветовете, ярките цветове на дъгата и пастелните нюанси са тези, които доминираха на подиумите. Комбинацията с маратонки си остава водещ тренд и през новия сезон, но високият ток определено няма да остане на заден план.

Стил "Допамин"

Топ трендове, които ще са актуални тази есен

Ако не сте почитателка на студените сезони, този стил е точно за вас. Тази тенденция е свързана изцяло с обличане в дрехи, които повишават настроението ви, независимо дали става въпрос за неонови цветове, закачливи щампи или комбинация от двете. Всяко облекло, което ви кара да се чувствате добре и поставя усмивка на лицето ви ще свърши работа.

Парти рокли

Топ трендове, които ще са актуални тази есен

Пайети, блясък, ресни и брокат - ето това е причината да обичаме толкова много есента. Само по това време на годината можем да си позволим толкова много блясък. Този тренд е и добър повод да започнем да излизаме повече и да се забавляваме навън с приятели!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay