Първият мъж plus-size модел влиза в света на модата!

И мъжката красота бе ограничавана...

Първият мъж plus-size модел влиза в света на модата!

Винаги настава истински фурор, когато в света на модата се появи някой модел с по-нетипични мерки. Разказвали сме ви за plus-size модела, който доказа, че извивките са секси. Оказва се, че и мъжете са били дискриминирани сред моделите заради това, че са пухкави и с по-големи мерки. Но и тази крепост вече е разбита и светът на модата получи своя първи мъж plus-size модел!

Известна модна агенция е решила да направи цял "отбор" от по-пълнички модели, които да представят специални линии дрехи, да работят активно, да участват в кампании и да покажат на света, че няма никакво значение какъв размер дрехи носите.

Първият мъж, който е подписал с агенцията, е Зак Мико. Той е висок 198 сантиметра, а талията му е над 100 см. От агенцията споделят, че са го избрали, защото в негово лице са видели един по-голям и по-пълен човек, който не се оставя да бъде определян от килограмите си и желае да се облича модерно въпреки тях.

Първият мъж plus-size модел влиза в света на модата!

Самият Зак споделя, че никога не си е представял, че може да работи като модел. "Аз съм мъж с по-големи размери и не съм си мечтал за такава кариера, но се радвам че модната индустрия се променя и дава равен шанса на всички. Всички жени са красиви, независимо от размера на дрехите им, интересно е, че повдигнахме завесата и при мъжете."

"Цял живот се опитват да ни наложат стандарти за красота, да ни покажат какво е тя, но светът се променя, красотата вече не е това, което беше. Сега тя идва под различни форми и ако някой иска да е модел нищо не може да го спре. Снимайте се, гордейте се със себе си, никога не знаете кой ви гледа и кой ще ви оцени."

Първият мъж plus-size модел влиза в света на модата!

Първият мъж plus-size модел влиза в света на модата!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay