Майли Сайръс издала таен албум?

През 2013 г. Майли Сайръс стартира своята "Bangerz" ера, отбелязвайки своята трансформация от Хана Монтана на Disney Channel в напълно развита поп звезда. Сега, години след като тя заряза русата си перука и лъскавия микрофон, феновете подозират, че Сайръс може да има ново алтер его.

На 26 април започнаха да циркулират слухове, че Сайръс е издала таен албум под псевдонима Клара Пиърс. Като доказателство, феновете посочиха, че албумът с 12 песни дебютира на 10 март, същия ден, когато Сайръс издаде "Endless Summer Vacation". Вдигайки още повече спекулации, гласът на Пиърс звучи поразително подобно на този на Сайръс.

"Просто чуйте песните", казва потребителят в TikTok shanecardinalofficial във видео, позовавайки се на албума на Пиърс "Down With Me". Преди това албумът беше наличен в стрийминг платформи като Spotify и Apple Music, но след това беше премахнат. Все пак феновете, които са чули песните, настояват, че вокалите принадлежат на Сайръс. 

По-дълбок анализ в "Down With Me" наля масло в огъня, когато феновете забелязаха, че много от песните в албума имат прилики с песни от музикалния каталог на Сайръс. Например "See You Again", седмата песен в албума, е и името на песен от дебютния албум на певицата "Meet Miley Cyrus".

Освен това Пиърс има песен, наречена "Without You", която е и заглавието на колаборацията на Сайръс с The Kid Laroi от 2021 г. Албумът на Пиърс също включва песен, наречена "Sagittarius", и изглежда повече от съвпадение, че зодиакалният знак на Сайръс е Стрелец. Песента дори включва думите "Miley, what's good now?", препратка към противоречивото извикване на Nicki Minaj на видео музикалните награди на MTV през 2015 г., както и текст, който препраща към EP-то на Сайръс от 2019 г., "She Is Coming".

Някои фенове също спекулират, че "Down With Me" е бракувания седми студиен албум на Сайръс, "She Is Miley Cyrus", който трябваше да бъде пуснат през 2020 г. По-специално, неиздаденият албум съдържа заглавия на песни, които се припокриват с "Down With Me". 

Феновете вече са формулирали теории какво може да означава този пробив в музикалната сфера за бъдещето на музикалната кариера на Сайръс, но истината е, че можем само да гадаем... 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay