Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Танцуващите момичета от Иран

Преди броени дни 5 момичета бяха арестувани в Иран, заради това, че са танцували на публично място. Нравствената полиция на страната се е мобилизирала, след като петtе тийнейджърки публикували видео, в което танцуват без хиджаби, на публично място върху популярна песен на Селена Гомес. Органите на реда са се ориентирали локацията от клипчето, за да издирят и петте момичета, след което те са бiли арестувани. За съжаление, за поредeн път виждаме как ислямската република погазва нормални човешки права, като налага строги закони по отношение на танците и други форми на обществено забавление, особено за жените.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Клипът е заснет в град Екбатан в западен Техеран и съвпадна с Международния ден на жената 8 март и е описан като акт на неподчинение срещу иранския режим. Селена Гомес сподели видеото и новината за тяхното задържане на страницата си в Instagram. Твърди се, че в момента момичетата са в неизвестност, а стотици потребители на TikTok публикуваха видеа с въпросния танц в знак на подкрепа към момичетата. Вижте видео тук.

Защо Париж затъна в боклуци?

Няма начин да не сте попаднали на поне едно видео от Париж, което обаче не показва красивите сгради и внушителни забележителности от града, а вместо това виждаме улици с преливащи контейнери за боклук. Положението става все по-зле с всеки изминал ден и стотици туристи съжаляват, че са избрали точно тези дати за посещението си на романтичната френска столица. Но какво става?

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Планините от боклук всъщност са следствие от стачката на парижките сметосъбирачи, която продължава вече близо 20 дена и се оказа истинско петно ​​върху иначе красивия град. Боклукчиите, както и множество парижки граждани се противопоставят на решението на президента Еманюел Макрон да повиши възрастта за пенсиониране с две години, от 62 на 64 за повечето хора и от 57 на 59 за боклукчиите. Вижте видео тук.

Селена Гомес стана булка?

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Прочутата певица, която неволно бе намесена в различни скандали в последно време разбуни духовете като се появи в разкошна булчинска рокля. Гомес буквално взриви TikTok, след като в мрежата се появиха нейни снимки в сватбени одежди. Да не би да е сключила таен брак с новата си любов? Всъщност, за ваше съжаление, това далеч не е така. Кадрите се оказаха снимки зад кулисите на снимачната площадка на третия сезон на нейния хитов телевизионен сериал на Hulu "Only Murders in the Building". Изглежда, че се очаква сватбен сюжет за следващия сезон на сериала.

Грандиозното турне на Тейлър Суифт

44 песни, 3 часа пеене и танцуване на живо, 16 различни тоалета - дами и господа, на това е способна само Тейлър Суифт!

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Но явно и това не бе достатъчно, защото светлината на пожекторите ѝ бе отнета не от кого да е, а от симпатична охранителка, която "избухва" по време на концерта, заедно с многобройните фенове на певицата. Видео можете да видите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay