Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Met Gala

Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-чаканата вечер в света на знаменитостите се състоя на 1 май и екстравагантните тоалети от червения килим ни приковаха пред екраните. Тази година звездите отдадоха почит на легендарния дизайнер Карл Лагерфелд като преобладаващите облекла бяха на брандове, за които той е работил през годините. Истински фурор предизвикаха котешките костюми на Джаред Лето и Doja Cat, голата визия на Lil Nas X, а с елегантност ни впечатлиха Ким Кардашян, Кайли и Кендал Дженър, Ан Хатауей и много други. Няма как да не споменем и най-емблематичния гост на гала вечерта, а именно хлебарката, която прекоси червения килим и предизвика истински овации. Видео тук.

Най-доброто от TikTok тази седмица

Бионсе Deja Vu

Най-доброто от TikTok тази седмица

Песента на Бионсе Deja vu беше хит още през далечната 2006 г., но сега тя се завръща благодарение на TikTok. Хората танцуват по коридори, улици и офиси, припомняйки ни един от най-емблематичните хитове на Бионсе. Видео тук.

В стил Уес Андерсън

Най-доброто от TikTok тази седмица

Нетрадиционният стил на режисьора Уес Андерсън се превърна във вдъхновение за хиляди травъл влогъри, които създават истински шедьоври от своите пътувания, заснемйки ги така, сякаш са част от филм на емблематичния кинорежисьор. Благодарение на тях се наслаждаваме на красиви гледки от различни кътчета по света, показани по възможно най-интересния начин.

Jisoo Flower

Най-доброто от TikTok тази седмица

Още една песен попада в радара на TikTok тази седмица и това е именно новото парче на к-поп изпълнителката Jisoo на име Flower. Сега хиляди тиктокъри изпълняват определена част от танца в социалната мрежа, а песента вече се е загнездила в съзнанието ни и няма намерение скоро да излезе от там. Видео тук.

Cake gate

Най-доброто от TikTok тази седмица

Ето как една торта със захарни пръчици разбуни духовете в мрежата! Мнима сладкарка публикува видео, в което се оплаква от груба клиентка, докато демонстрира как всъщност е приготвила тортата за конкретната поръчка. Стана ясно, че въпросната сладкарка изобщо не я бива, след което още недоволни клиенти споделиха други нейни "творения". Сега професионалисти в сферата на сладкарството показват как наистина се прави торта и критикуват некоректната бизнесдама чрез своите вида. Тук можете да видите пълната история и още торти от ада.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay