Неговият ден, твоят подарък, вашият спомен

Вдъхновението ражда спомени

Неговият ден, твоят подарък, вашият спомен

Знаем, че мъжете са от друга планета, и може би там от където идват подаръците са по-различни от тези, които ние си представяме. За да ти помогнем да зарадваш максимално своя любим, ти предлагаме няколко идеи, погледнати чрез неговата гледна точка. 

 

Поиграй си с романтиката

Никой не е казал, че подаръкът трябва да бъде скъп. Всъщност най-важно е посланието. Ако твоят любим си пада по апетитните ястия, време е и ти да започнеш да си падаш по тях. По-точно - ще се наложи да ги приготвиш. Устрой романтична вечеря само за двама ви, като приготвиш коктейли, а защо не и домашна торта. Ако пък си пада по големите и весели забави, значи имаш възможността да звъннеш на всичките му приятели и да ги извикаш вкъщи на лудо парти. Така, както се случва по филмите: гостите скрити зад дивани и шкафове, извиквайки "Изненадааа!" при вида на твоя рожденик.

 

А защо не нещо предизвикателно?

До сега може да не си се сблъсквала с изживяването наречено еротичен танц, но май ти е време. Всъщност не е толкова трудно, просто си избери малко чувствена музика и се отпусни. Гарантираме ти, че след като веднъж се оставиш на момента, вълнението ще те грабне. Един чудесен спомен и за двама ви: ти определено ще запомниш ах-налата му физиономия, а той движенията на тялото ти.

В ръцете на традицията - за по-сигурно

Винаги можеш да проявиш практичност като му купиш това, което желае. Момчетата си падат по всякакви джаджи и игри, така че изборът е голям. Ако извадиш късмет можеш да му подариш билет за любимата му банда, макар да не гостуват в страната. Защо не? Освен музикален, това ще бъде и подарък, носещ приключения за двама ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay