Николета Маданска забрави Венелин Петков, показа новия си мъж

Николета Маданска забрави Венелин Петков, показа новия си мъж

Бившата водеща на спортните новини по bTV Николета Маданска премина през труден период, след като връзката ѝ с колегата ѝ Венелин Петков приключи. Раздялата беше особено болезнена за нея, тъй като тя напусна медията малко след като Петков беше освободен от длъжност.

След раздялата Маданска се фокусира върху отглеждането на двамата си сина, които роди на бившия си партньор. Въпреки че животът ѝ беше изпълнен с предизвикателства, тя остана силна и продължи напред.

Николета Маданска забрави Венелин Петков, показа новия си мъж

Минаха години и Николета най-накрая намери щастие в нова романтична връзка. Новият ѝ партньор е красив и интелигентен мъж, който цени известността и красотата ѝ. Близките ѝ бяха загрижени, че тя остава сама за дълго време, но сега са доволни да видят, че тя е намерила някой, който наистина се грижи за нея.

Новата връзка на Николета Маданска все още не е публично разкрита и името на нейния партньор остава неизвестно. Въпреки това, папараците успяха да ги снимат заедно и е очевидно, че мъжът се отнася към нея с уважение и любов. Докато продължават да се наслаждават на времето си заедно, няма съмнение, че скоро ще чуем повече за новия романс на Николета.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay