Новата Мос

С ангелското си излъчване, Лоти няма как да не спечели сърцата на хората

Преди два месеца беше сватбата на британския супермодел Кейт Мос, но снимките от голямото събитие могат да бъдат разгледани едва сега, в септемврийския брой на американския Vogue.

Сред 15-те шаферки вниманието привлече сестрата на Кейт - Шарлот Мос. Тя е едва на 13 години, а модните агенции вече се надпреварват за нея. Порцеланова кожа, руса коса и перфектни скули - изглежда има кой да замести 37-годишния модел на подиума.

Според Vogue, Лоти е готова да поеме по стъпките на сестра си. Карол Уайт, основател на "Premier Models" и агентът, който стартира кариерата на Наоми Кембъл, определи малката Мос като красива и свежа, приличаща на английска роза, а известният моден експерт Карън Кей нарече класическата ѝ красота "съвременна". Според нея, ако Лоти си "изиграе картите правилно, дори ще засенчи Кейт".

Тийнейджърката е дъщеря на бащата на Кейт - Питър и втората му съпруга. Тя вече се е проявявала като модел на винтидж облекла за семейния им магазин. Ингер, майката на Лоти, е на мнение, че дъщеря ѝ е твърде млада за да се занимава официално с мода. Когато порасне достатъчно, изборът за бъдещото ѝ поприще ще бъде изцяло неин.

Припомняме, че Кейт Мос е "открита" едва на 14-годишна възраст, при това напълно случайно. Ако малката Лоти е решила да поеме по пътя на сестра си, то със сигурност вече ѝ е време.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay