Обезобрази ли се Ариана Гранде?

Обезобрази ли се Ариана Гранде?

Какво се случва с Ариана Гранде? Напоследък наблюдаваме, че лицевите ѝ черти са силно видоизменени, но не сме сигурни дали това не се дължи просто на грим и филтри или действително певицата е минала под ножа.

Младата изпълнителка се сблъсква със слухове за пластични операции още от старта на кариерата си. Все пак я познаваме още от дете, а лицето ѝ с годините се е променило като част от растежа. Още в периода 2010 - 2013 г. феновете заподозряха нещо и дори решиха, че използва дубльорка.

Ариана отрича слуховете за това, че има пластини операции, но в последно време тя действително не прилича на себе си. 

Обезобрази ли се Ариана Гранде?

Какви са най-големите промени през годините?

Ринопластика

Дали е следствие от растежа, добре направен грим или действителна пластина операция - спекулациите са всевъзможни. Но, ако се загледате в снимки на Ариана преди и след ще установите, че носът наистина е смалил размера си. А през 2021 г. дори изглежда още по-променен, с повдигнат връх.

Повдигане на веждите

Може би тук става дума за лифтинг с помощта на ботокс или пък по-сериозна хирургична намеса. До 2020 г. наблюдавахме как дясната вежда на Ари е по-повдигната от другата. Така беше до миналата година, като тук фенове спекулират, че певицата е претърпяла ревизионна операция, която да възстанови симетрията.

Обезобрази ли се Ариана Гранде?

Филъри в бузите

Освен корекцията на носа и веждите, феновете започнаха да подозират, че поп звездата е поставила филъри през 2015 г., тъй като бузите ѝ изглеждат по-подпухнали от обикновено.

Хиалурон в устните

Това е последователна и много забележителна промяна във външния вид на поп певицата. Преди долната устна на Ариана бе по-голяма от горната. Освен това можехме да видим горните ѝ странични резци, когато устните ѝ бяха разтворени. Това обаче постепенно се промени. Първо, размерите на горната и долната устна се изравни. През 2021 г., когато певицата публикува свои снимки в социалните мрежи, Арианаторите веднага забелязаха филърите.

Кантопластика

Тази процедура е доста модерна на запад, особено след като се предполагаше, че модели като Бела Хадид и Кендъл Дженър уж са си я направили. Това е операция, която повдига външните ъгли на очите. Тези на Ариана също изглеждат повдигнати в ъглите. Тази процедура придава бадемовидна форма на очите. Смята се, че тя е претърпяла тази операция, когато е била на 22 години.

Обезобрази ли се Ариана Гранде?

Но каквото и да си говорим, в момента Ариана действително не прилича на себе си. В момента лицето ѝ наподобява изражение на к-поп звезда и далеч не е такова, каквото го познавахме допреди няколко години. Наистина не разбираме какво би накарало една млада и красива жена да се подложи на всичките тези процедури и да загуби своята идентичност. Вероятно общественият натиск е прекалено голям...

Обезобрази ли се Ариана Гранде?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay