Отличниците на американската модна индустрия

Америка награждава най-добрите в модата

Нямаше начин този момент да закъснее - откакто се появи на бял свят, всички чакаха модно отличие за чудото Лейди Гага. И то вече е факт. На 6 юни в Ню Йорк певицата ще получи награда от престижния Съвет на модните дизайнери в Съединените щати.

През септември миналата година тя си навлече гнева на природозащитниците и накара целия свят да се втренчи в нея, когато на церемонията по връчването на наградите на MTV облече рокля от говеждо месо. Последва една от най-продаваните корици на Vogue, на която Гага не се поколеба да позира - също с одежда от пържоли.

Заради смелостта си да носи неща, които в никакъв случай не могат да се нарекат дрехи и заради новото значение на думата "мода", за което допринася в посоледната година, певицата ще бъде удостоена с приза "Модна Икона".

Може да си мислите, че няма друга като Лейди Гага и реално тя не може да има конкуренция, но за наградата са номинирани и близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън, заради колекцията си "The Row". В тази категория те ще си оспорват първото място с Джоузеф Алтузара и Прабал Гурунг.

Любимецът на Америка, дизайнерът Марк Джейкъбс, ще получи отличие за цялостен принос  в модата и най-висшето признание - за дизайнер на годината.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay