Пол Ръд бе избран за най-сексапилен мъж за 2021 г.

Пол Ръд бе избран за най-сексапилен мъж за 2021 г.

People определи Пол Ръд за най-сексапилния мъж през 2021 г. Неговата победа е последвана от звездата на Marvel Майкъл Б. Джордан, който получи отличието миналата година.

Изглежда обаче, че за Пол е трудно да приеме тази титла. Въпреки, че е чувал различни определения за себе си като мил, трудолюбив. Но определението "секси" е някак много далечно от неговите възприятия. 52-годишният актьор притежава скромно излъчване, съчетано с изразителни зелени очи и привлекателна усмивка. Точно това и причината хиляди жени по-света да се влюбват в него през годините.

В интервюто си за корицата на People Ръд сподели, че хората би трябвало да са били много изненадани, когато са разбрали, че именно той е избран за най-секси мъж за 2021 г. Той смята, че ма много други мъже, които заслужават този приз повече от него. С шеговит тон актьорът споделя, че очаква подигравки по повода от собствените си приятели. Същевременно очаква, че животът му коренно ще се промени.

Пол Ръд бе избран за най-сексапилен мъж за 2021 г.

"Сега се надявам, че най-накрая ще бъда поканен на някои от онези секси вечери с Клуни, Пит и Би Джордан. И предполагам, че ще бъда на много повече яхти. Обичам да размишлявам. Мисля, че това ще ми помогне да стана по- мистериозен. Очаквам това с нетърпение." - споделя още той.

Въпреки, че Ръд се е издигнал до истинска суперзвезда, той твърди, че е най-щастлив у дома с 53-годишната си съпруга Джули, с която са женени от 18 години и децата им Джак, на 17 и Дарби, на 12.

"Мисля за себе си като за съпруг и баща, какъвто съм", казва той. "Просто излизам със семейството си, когато не работя. Това е нещото, което най-много ми харесва."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay