Пътешествие в света на доброто вино

Специално събитие за ценителите на виното

Пътешествие в света на доброто вино

Няма нищо по-приятно от чаша вино, изпита в компанията на любим човек. А за да бъде още по-ценно изживяването, трябва да знаете на коя бутилка може да се доверите.

Съвсем скоро - на 20 март 2014 - ще имате възможност да опознаете над 130 вина от над 25 производителя от Франция, Испания, Италия, Чили, Аржентина, Нова Зеландия. Именно тогава ще се проведе второто, изключително по рода си изложение Winebox Portfolio Tasting 2014, организирано от Уайнбокс ЕООД.

В рамките на един ден ще бъдат отворени новите реколти и етикети от познатите ви производители – Chateau Minuty, Champagne Taittinger, Georges Duboeuf, Delas Freres, Bouchard Pere et Fils, Andre Lurton, Louis Michel et Fils, Trapiche, Errazuriz, Emilio Moro, Juve y Camps, Elias Mora, Spy Valley, Donnafugata, както и вина от най-новите изби в портфолиото на Уайнбокс ЕООД.

Ще опитате над 25 нови етикета, сред които бели испански вина от Галисия, червени Пиемонтски бароло, барбареско и барбера от топ имена от региона, бели вина от Прованс и Бордо.

Освен възможността да дегустирате невероятни вина, събитието ще ви предложи да се включите в атрактивни тематични майсторски класове и лекции за любители и напреднали. Те ще бъдат водени от винени специалисти от Българска Винена Академия – Яна Петкова, Ефросия Благоева; от сомелиерите - Георги Михов, Любомир Стоянов; от енолози и специалисти от избите на организатора.

Посетителите на Winebox Portfolio Tasting 2014 ще могат да се възползват от специалните цени на опитаните вина, в периода от 20 до 27 март.

Обезателно трябва да го посетите, ако искате да научите повече за вълшебната напитка и да опитате разнообразие от вина. То със сигурност ще оправдае очакванията ви с богатата си тематична програма.

Още сега може да закупите билети, а ако желаете, вижте и цялата програма на събитието.

Нашият съвет е да побързате с подсигуряването на места за майсторските класове и лекции, тъй като те са ограничени. Освен това, до 14 март можете да закупите билети на по-ниски цени. Закупилите билет за майсторски клас или лекция, си подсигурават свободен достъп до Winebox Portfolio Tasting.

Winebox Portfolio Tasting ще се проведе на 20 март 2014, четвъртък, от 13 до 21 часа в Radisson Blu Grand Hotel, гр. София, площад "Народно събрание” 4.

*Информацията е предоставена от партньор на Jenite.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 17.02.2014|09:42
Ще е интересно това събитие за ценителите на вино.
5
Не е посочен 14.02.2014|18:35
Много добре за хората, които не разбират толкова от вино, като мен. :)
4
Не е посочен 14.02.2014|16:46
Ако имам време със сигурност ще се постарая да го посетя, най-малкото да се заредя с няколко бутилки хубаво вино на добри цени.
3
Не е посочен 14.02.2014|15:28
Това ще е страхотно събитие за любителите на качествените родни вина!
2
Не е посочен 14.02.2014|14:00
Много интересна инициатива, сигурно доста хора ще я посетят, но на мен ми е много далеч и колкото и да ми се иска няма да мога да се възползвам.
1
Не е посочен 14.02.2014|13:32
Не е лесна работа да се разпознае доброто вино!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay