Любимите дестинации на звездите

Известните разкриват любимите си места за почивка и бягство от ежедневието

Любимите дестинации на звездите

Всяка холивудска знаменитост си има тайно райско кътче, където да се скрие, за да открадне малко време само за себе си и семейството си. Ето къде може да срещнете някои от любимите си звезди по време на празниците.

Мексико

Любимите дестинации на звездите

Местното курортно градче Кабо Сан Лукас е чудесен избор, независимо дали става въпрос за почивка или парти на плажа. Една от най-верните му почитателки е Дженифър Анистън, която дори се врече на любимия си там. Нейната приятелка Кортни Кокс също отскача до там за по уикенд, придружена от семейството си.

Хавайски острови

Любимите дестинации на звездите

Любимо място на всички, които желаят да се отдадат на релакс и бягство от действителността. Ароматът на традиционното за Хаваите цвете франджипани омайва милиони туристи целогодишно. Меган Фокс, Киану Рийвс и Джон Траволта са сред най-честите посетители на райското кътче.

Лас Вегас, САЩ

Любимите дестинации на звездите

Градът, известен с безбройните си казина и атракции, открай време е магнит за туристите, които търсят забавление. Парис Хилтън и Ъшър са сред звездите, които почти сигурно ще срещнете там. Любителят на покера Леонардо Ди Каприо също има запазено място в местните игрални зали.

Майорка, Испания

Любимите дестинации на звездите

Ако сте любител на безкрайните партита, то несъмнено трябва да посетите рая на фиестата. Много вероятно е да се окаже, че купонясвате заедно с Брус Уилис, Саймън Кауел и Антонио Бандерас. Ако пък предпочитате да се отдадете на плажен релакс, то обезателно се оглеждайте за семейство Бекъм.

Лондон, Великобритания

Любимите дестинации на звездите

Шопинг терапията е призната за силен антидепресант и много от любимите ни звезди релаксират именно по този начин. Една от световните модни столици предлага именно такъв тип почивка. Крачейки по сивите лондонски улици с чадър в ръка, може да се разминете със Сиена Милър, Ема Уотсън, Джуд Лоу или пък Кийра Найтли.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay