Самотни ли са любовниците по Коледа?

Самотни ли са любовниците по Коледа?

Идват празници и всички с нетърпение очакваме да прекараме време с любимите си хора! Но какво правят дамите, избрали да бъдат любовници на женени мъже по време на този период от годината? Поканихме Таня от ТikTok, която има опит по темата и може да ни въведе подробно в света на една любовница по време на празниците!

Здравей, Таня! Как се представяш перфектната Коледа?

За мен, на Коледа трябва да има много сняг. Винаги съм си представялал следната обстанвка - аз съм любовница и съм в Париж с мистър Тузар и ме вали сняг в някой парк. Надявам се да се бъдне, тази вечер имам среща с милионер.

Какви Коледи си имала като малка?

Много обичам коледните празници, но напоследък все работя и съм сама. Живяла съм в малко селце и винаги съм мечтала да съм в големия град. Макар, че съм сама много държа на семейния уют. Когато бях малка, моят дядо се обличаше като дядо Коледа, излизахме на улицата и пеехме песни.

Пренасяме те в Париж с богат мъж. Какво би правила?

Представям си, че сме в нашата огромна къща. Аз се събуждам в огромната стая и виждам как вали сняг през големите прозорци. Той работи нещо на лапопа. Имаме си домашна помощница, която влиза с поднос с кафе и бисквитки. Нося тиара от розово злато с камъни. След закуската се качвам при моя мъж, прегръщам го и той ми казва, че е много зает. Дава ми кредитната си карта да пазарувам с Мария.

Отиваме в хранителен магазин, за да обсъдим какво да приготвим за вечеря. Много обичам да готвя, стига обстановката да ми харесва. Разхождаме се по площада и се наслаждаваме на уличните музиканти.

Правим прекрасна трапеза. Каним семейството на мъжа ми. Аз съм облечена като принцеса. Говорим си за бъдещите планове.

Кой е най-скъпият подарък?

Не е материален. Искам да се отпусне и да ми позволи да го обичам. Оставам с впечатление, че дори и жените да се стараят, на мъжете им е трудно да позволят да бъдат обичани.

Има ли значение как изглежда мъжът, ако е с възможности?

Всъщност външният вид и финансите не са от чак толкова голямо значение. Никоя жена не може да се пречупи и да предпочете парите или визията, вместо душата на един мъж. За мен важното е да е висок, визията не е толкова важна все пак.

Лоша дума ли е любовница?

Преди години коментрах тази тема с приятелка, когато станах любовница за първи път. Какъв е коренът на съпруга? Не се сетих. А коренът на любовница е любов. Съпругата е за семейство, а любовницата - за любов. Съпругата я избират, за да дава топла обстановка - там любовта не е задължителна, докато при любовницата има емоция.

Как да си поискаме скъп подарък?

От мъжките мъже няма нужда да си искаш. Те се чувстват мъжкари, когато дават на жената. Можеш да манипулираш женските мъже и да получаваш това, което искаш. Някои мъжки мъже подаряват подаръци от първата среща, защото усмивката на жената им носи удовлетворение. Докато при тях действат комплиментите, то при женските мъже работят манипулациите. Трябва да ги дразним, като им покажем, че могат да ни загубят.

Каква е разликата между жената и любовницата?

Любовницата е повече като аксесоар -  тя е за показване и удоволствие. Мъжът е влюбен в нейната красота и походка. За вкъщи мъжете искат жената, която да готви и да подрежда.

Как да бъдем по-женствени по празниците?

При някои жени не става - за тях си е задължение да пълнят чушки. Ако една жена е в женската енергия, тя ще намери и някой друг, който да ѝ помогне. Може да намери 200 лв. да даде на една жена, която да сготви, докато тя се поглези на козметични процедури. Сърдим се на мъжете, че ни третират като слугини, но в поведението на някои жени няма нищо женствено. Винаги може да поиска помощ, за да има възможност да поддържа своята женственост. Дори и да нямаме възможност мъжът трябва да намери начин да направи жената щастлива - дори и да изтегли кредит. Жените сами не искат мъжете да им дават.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay