Как да задържите интереса му след първата среща

Тайните на първата среща

Как да задържите интереса му след първата среща

Всяка първа среща е съпроводена с известен трепет и с желанието да се представим в най-добрата си светлина. Колкото и изтъркано да звучи обаче, мъжете обичат да бъдат в ролята на ловци. Това означава, че за да спечелите мъжа, който кара пеперудите в стомаха ви да пърхат, той трябва да се потруди, за да ви спечели. Така, когато се озовете в прегръдките му, той ще има чувството, че е постигнал нещо наистина велико.

 

Ето няколко съвета за първата среща, които ще ви помогнат да постигнете целта:

 

Изглеждайте небрежно, а не сякаш се приготвяте от сутринта за срещата с него. Малко червило и лека спирала, ще свършат идеална работа.

 

Дори да не обичате да закъснявате, когато става дума за първа среща, ще ви се наложи. 10 минути след уречения час са напълно допустими.

 

Нека първата ви среща е сравнително кратка. Колкото и да ви е приятно да стоите срещу него и да потъвате в очите му, събудете желанието му да ви види пак... скоро!

 

Позволете му да плати сметката. Никак не е приятно да влизате в спор за нещо подобно, а и щом той ви е поканил да излезете, значи няма от какво да се притеснявате.

 

Ако не сте си разменили мобилните телефони, а сте се уговорили да се видите в някоя от социалните мрежи, нека той запише вашия номер. Не вадете телефона - ако той иска, ще намери начин да се чуете.

 

На края на срещата ако ви попита дали искате да се видите следващата сряда, отговорете, че сте заети и предложете за четвъртък. Колкото и да го харесвате, той трябва да знае, че имате приоритети.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay