"Приятели" официално се завръща на екран!

Кога ще бъде излъчен новият епизод?

"Приятели" официално се завръща на екран!

След финалния епизод на любимия на цял свят сериал "Приятели”, излъчен на 6 май 2004 година, неведнъж се заговори за завръщане на веселата дружинка на екран. Никой от слуховете обаче не се оказа истина. Досега!

Ето че вече излъчването на хитовия сериал е официално потвърдено на пресконференция на Асоциацията на телевизионните критици в Пасадена, съобщава британският вестник Independent. Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос ще се съберат отново, за да отдадат заслужената почит на режисьора Джеймс Бъроус.

Епизодът ще бъде излъчен по телевизия NBC и вече е залегнал в програмата на канала, като се очаква датата на неговото излъчване да бъде 21 февруари 2016 година. Очаква се всички главни актьори в сериала - Матю Пери, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Мат ЛеБланк да се появят в дългоочакваното продължение, но Робърт Грийнблат - шефът на NBC, признава, че заетите им графици могат да се окажат проблем. "Надявам се, че ще успеем да съберем и шестимата на едно място по едно и също време”, не крие той.

Това ще бъде първият епизод за "Приятели” от 11 години насам. През това време актьорите неведнъж са отговаряли на въпроса дали биха се съгласили да участват в евентуални нови серии. Лиса Кудроу смята, че ще бъде интересно да види какво правят Приятелите толкова години по-късно, когато вече вероятно всички имат деца и много отговорности.

Матю Пери през годините признава шеговито, че би се върнал в 2004 година само ако разполага с машина на времето, а Дженифър Анистън неведнъж е била категорична, че сериалът приключва в точното време.

След обявяването на новината Мат ЛеБланк постна информацията в Twitter, като коментира, че преживяването ще бъде приятно. Лиса Кудроу пък го сподели в своя профил.

Кои от любимците ще се появят в продължението на сериала, тепърва ще стане ясно. Но фактът, че то вече е официално обявено, носи надеждата, че всички шестима главни актьори ще се съгласят да вземат заслуженото си участие в него.

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay