7 начина, по които Евгени разочарова зрителите

7 начина, по които Евгени разочарова зрителите

След грандиозния първи сезон на "Ергенът" и емблематичния Виктор Стоянов, очакванията към втория сезон и съответно новия ерген на България бяха още по-високи. Първоначално Евгени Генчев предизвика смесени коментари от страна на публиката и докато едни го подкрепяха заради неговата професия, то други го оплюха, защото не отговаря на стандарта за типичен български мъж. "Странен ми е Генчо!" е може би най-често срещаната реплика по негов адрес още преди старта на предаването.

Едва ли е имало дама, която първоначално да не е била привлечена от неговата ослепителна усмивка и кавалерското му поведение. Но с течение на епизодите Евгени все повече и повече започна да разочарова фенките на предаването.

"Виктор си е Виктор!", "Нищо не може да надмине първия сезон!" и "Този човек не знае какво иска..." са само част от изказванията на почитателите на риалити формата, които можем да срещнем както на живо, така и в мрежата. Но защо се стигна до това масово разочарование и защо Евгени не успява са оправдае очакванията?

Не е активен в разговорите

Типична картинка от всеки един епизод - дама, разкриваща душата си пред Евгени в продължение на 15 минути, само за да получи "Ок" като отговор. Всеки редовен зрител на предаването споделя едни и същи впечатления - Евгени не говори, поне не особено много. Докато Виктор умело провеждаше и поддържаше всеки разговор, то ергенът 2 по-скоро просто реагира *нечленоразделно* на излиянията на кандидатките за сърцето му. 

Не е инициативен

Почти всеки вечерен коктейл в "Ергенът" е под мотото "Дами канят", но не по сценарий на предаването. Понякога дори се стига до "Дами нападат" или даже "Дами се нахвърлят върху Евгени". Но именно това пасивно поведение, много хора осъдиха като "не достатъчно мъжествено". Според тях така Евгени показва само и единствено несигурност, а пък точно това качество не е особено привлекателно в очите на дамската аудитория.

Много се целува

Това е може би едно от действията на Евгени, което подбуди най-силно възмущение у публиката. Ако в рамките на един епизод не се е нацелувал поне с половината участнички, то да не се казва Евгени. Да, всички сме наясно в какво предаване участва той, но отстрани изглежда сякаш се възползва максимално от ситуацията, защото такова преживяване се случва веднъж в живота. Сега му е паднало! "Няма лошо", ще кажат някои... 

"Реже" твърде категорично

Габриела се почерпи прилично и несъзнателно го обиди - под ножа! Крисия неволно подслуша разговор - под ножа! Дамите в предаването трябва много да внимават, защото всяка погрешна стъпка може да ги изпрати у дома без право на обжалване. Евгени е толкова категоричен в избора на всяка следваща изгонена, което донякъде е похвално, защото не губи както своето, така и тяхното време. Но все пак би могъл да даде шанс, защото всички допускат грешки понякога.

Несъобразителен е

Помните ли как Евгени отряза Габриела, когато тя го помоли да посвири на пианото? Всъщност проблемът не е в това, че го направи, а в начина, по който се случи - пред очите на всички дами, с които тя се съревновава за сърцето му. Някак унизително е. Много почитатели на формата споделиха, че не им допадат и странните, донякъде отегчени погледи, които Евгени "хвърля", докато дамите разговарят с него. Ако не са продиктувани от говор в слушалката, то тогава ще сме силно притеснени.

Дълбочина или повърхностно поведение

Дали Евгени наистина е дотолкова интелектуално извисен, че често не успява да открие общ език с голяма част от дамите в предаването или всичко е фасада, зад която се крие поведение на типичен представител на мъжкия пол, който припада от пърхане на мигли и предизвикателни погледи? Напоследък виждаме повече от второто...

Токсичност

"Много ми е токсик", споделиха колегите от Comedy club. Определено имат основание да мислят така, тъй като Евгени невендъж показа подобно поведение в предаването. Най-пресният пример е този с колието, което той подари на Елена и след това се почувства обиден, след като установи, че тя не го носи всяка вечер. Това доведе до спор между двамата и много плач от страна на Елена. Дори няма нужда споменаваме студения му поглед и липса на отговор, докато тя проливаше сълзи пред него.

Единственото му оправдание би било, в случай че тази ситуация е била по-скоро в името на продуктовото позициониране...

Може би още в началото трябваше да споменем и това, че Евгени е зодия Рак и да не се обясняваме много, много!

***

Все пак няма как да отречем, че Евгени е точен в много отношения. В предаването видяхме, че е готов да защити всяка дама, която е станала жертва на нападки или неразбиране от страна на останалите участнички. Някои твърдят, че именно защитавайки Пам, той показа своята истинска същност.

Неговата категоричност във вземането на решения отчасти може да се предели като позитивно качество, тъй като един мъж трябва да бъде непреклонен в решенията си. Освен това Ергенът е образован и възпитан мъж, занимаващ се с изкуство, което винаги печели точки!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay