7 необичайни правила, които кралските бавачки трябва да спазват

7 необичайни правила, които кралските бавачки трябва да спазват
Pexels

Членовете на кралското семейство имат правила и протокол, които трябва да спазват постоянно, а това важи и за персонала им. Сегашната бавачка на принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот е учила в реномирано училище специално за обучение на бавачки, където е трябвало да придобие много важни умения и да следва строги правила.

В тази статия ще ви разкрием някои от тях: 

 

1. Разкрасителните процедури трябва да бъдат минимални 

Тъй като бавачките не трябва да са център на внимание, те не трябва да носят твърде много грим. Косата им винаги трябва да бъде прибрана, най-добре вдигната в кок. Дори обувките им трябва да са определен вид: затворени, ниски и с връзки. 

2. Училището им осигурява униформата, която трябва да носят

Бавачките също имат специални униформи, които трябва да носят. Имат право да носят различни дрехи само по специални поводи, но по някога решават да носят униформите си и тогава. Например на сватбата на Пипа Мидълтън бавачката на трите деца беше облечена с бежова рокля и бели ръкавици, част от традиционната униформа.

3. Те могат да носят бижута, но само определен вид

За разлика от кралските особи, които могат да носят красиви диадеми и блестящи бижута, бижутата на бавачките трябва да са малки и дискретни. Представете си, че носите големи обеци и детето, което гледате, ги дръпне - може да ви нарани. Ето защо, когато се грижите за деца, задължително бижутата трябва да са малки.

4. Зрението им трябва да е добро, за да забелязват фотографите

Тъй като кралското семейство винаги е представлявало интерес, бавачките трябва да внимават за папараци. Те трябва да могат да шофират и да извършват маневри за избягване на "опашка", в случай че ситуацията изисква това. Това умение е много полезно и когато бягат от папараците.

5. Трябва да знаят как да защитават децата

Представете си да наемете Джеки Чан или Арнолд Шварценегер като бавачка, да имате някой, който може да защити децата ви, е успокояващо за всеки родител. Сегашната кралска бавачка Мария Тереза Турион Борало е има обучение по бойни изкуства. Така че, ако е необходимо, тя може да защити децата. 

6. Плуването е основно умение, което трябва да притежават

Да можеш да плуваш като професионален спасител е много полезно умение за всяко пътуване до плажа със семейството. Така че тези висококвалифицирани детегледачки трябва да се научат да плуват добре и да оказват първа помощ.

7. Учат също нормални неща като готвене и шиене

Може би, ако работят за кралските особи, няма да им се налага да готвят или шият, тъй като кралското семейство има конкретен човек, който изпълнява тези задачи. Но все пак това са умения, които всяка бавачка трябва да притежава. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay