Адел отново се връща към пиенето, след като обяви, че е трезва от 3 месеца

Връзката на Адел с алкохола е като влакче на ужасите! Певицата, носител на множество награди, отдавна разказва откровено за това колко много е обичала да си попийва през годините. Тя дори пее за това в своя хит сингъл "I Drink Wine" в албума си "30" от 2021 г. Адел е имала и периоди на трезвеност, въздържайки се от алкохол през особено бурни периоди от живота си.

Докато разговаряше с тълпата по време на един от нейните концерти в Лас Вегас през октомври, тя разкри, че е спряла да пие преди три месеца и половина, въпреки че не разказа какво я е накарало да направи промяната. Преди това тя загърби алкохола след развода си със Саймън Конецки и разкри за токсичната връзка на баща си с чашката.

Няколко седмици по-късно тя обяви, че ще се върне към пиенето, докато си взема почивка от шоуто "Уикенди с Адел", но има много знаменитости, които са избрали да превърнат трезвеността в постоянна промяна. Лили Алън обяви, че ot четири години e трезва по-рано тази година, след като преди това разкри за борбата си с алкохолната зависимост и злоупотребата с вещества. Том Холанд участва в Сухия януари, преди да реши да продължи да не пие, а Лиъм Пейн избра да се откаже от алкохола, след като установи, че вече не му служи.

Но защо Адел се връща към пиенето, след като ѝ е било трудно да се откаже?

"Просто ще се разхладя. Също така се дразня, че съм болна, защото това е времето за червено вино", каза тя пред публиката, като също така сподели, че се чувства малко по-лошо. "Спрях да пия, но очевидно сега съм готов да започна отново, защото това е моята почивка. И не мога да пия червено вино, когато пея, защото не знам за вас, но червеното вино, по дяволите, ме побърква. Не мога да се справя."


Адел, която беше четири месеца трезва, обясни и как толерантността ѝ към виното е намаляла през годините. "Аз съм на 35 и съм като на 85. Трябва да го разредя. Половината газирана вода и половината бяло вино с лед", добави тя пред The Sun. Изпълнителката на "Easy on Me" трябва да рестартира концертите си за последния етап през януари 2024 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay