Албена Вулева залюби руснак и е по-щастлива от всякога

Албена Вулева залюби руснак и е по-щастлива от всякога

Провокативната водеща Албена Вулева, която в момента работи като рецепционистка в Кипър, разкри подробности за личния си живот и кариера в скорошно интервю. След раздялата си с дългогодишния си партньор Недик Недев, Вулева е започнала да се среща с руснак от около една година. Тя спомена, че мъжът живее в Кипър, където тя също е установила живота си.

Вулева, която в момента е на 48 години, споделя, че продължава да получава внимание от мъжете, особено от чуждестранни мъже. Често е бъркана за рускиня поради руския произход на майка си Людмила Захажаева. Тази прилика дори е допринесла за срещата ѝ с настоящия ѝ приятел.

След раздялата си с Недик, Вулева е пазила личния си живот в тайна, особено що се отнася до новата ѝ връзка. Източниците обаче твърдят, че връзката им върви добре.

Преди да се премести в Кипър, Вулева се занимаваше с правене на бижута "Hayal", които продаваше онлайн. Въпреки усилията си, това начинание не беше финансово успешно и тя в крайна сметка трябваше да си намери постоянна работа. Възможността да работи в Кипър дойде навреме и тя реши да приеме предложението, оставяйки зад гърба си кариерата си в телевизията.

Животът на Вулева в Кипър изглежда се развива положително както в личен, така и в професионален план. Тя се наслаждава на новото си местожителство и няма планове да се връща в България в близко бъдеще.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay