Негово копие: Вижте прекрасната дъщеря на Ненчо Балабанов

Негово копие: Вижте прекрасната дъщеря на Ненчо Балабанов

Дъщерята на Ненчо Балабанов, Алина, наистина е негово мини копие, както се вижда от скорошни снимки, споделени от гордия баща. Актьорът, известен с ролята си на водещ на предаването "Сделка или не", изрази щастието си, като заяви: "Семейството е всичко". Снимките показват поразителна прилика между Ненчо и малката му дъщеря.

Алина е първото дете на Ненчо и съпругата му Катрин Русева, които се ожениха през 2022 г. Дъщеря им се роди в края на същата година. Преди брака си с Катрин, Ненчо беше женен за първата си съпруга, от която има син на име Богомил.

Негово копие: Вижте прекрасната дъщеря на Ненчо Балабанов

Ненчо и Катрин се запознават през декември 2021 г., само две седмици след началото на връзката си актьорът решава да представи половинката си на баща ѝ. Любовната история става още по-сладка, тъй като Ненчо разбира, че Катрин е родена на 17 април, същия ден като него, което ги прави и двама зодия Овен.

Романтичният момент, в който Ненчо предлага брак на Катрин, се случва по време на почивка в Гърция. Той планирал изненадващото предложение по време на една от вечерите им в ресторант на морския бряг. Актьорът помолил сервитьора да постави кутийката с пръстена в чинията им между десертите и след това помолил да снима и видео, за да улови момента. Когато дошъл ред на големия въпрос, Ненчо паднал на едно коляно пред смутената си половинка, а тя отговорила с ентусиазирано "Да" след бурни аплодисменти от съседните маси, които се оказали пълни с българи.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay