Антония Петрова заряза децата си?

Антония Петрова заряза децата си?

Антония Петрова-Батинкова, която преди беше известна с това, че често подчертаваше желанието си да пътува навсякъде със своите деца, напоследък е забелязана да предприема пътувания без тях. Преди това тя и съпругът ѝ Ивайло Батинков редовно пътуваха всеки месец до различни дестинации с двете си деца, Благовест и Ивайло.

Въпреки това, през последните месеци двойката изглежда предпочита уединението. Те посетиха Исландия през май, Лисабон през юни и в момента празнуват годишнината си в Мароко, всички без децата. Това накара мнозина да се чудят къде са децата и защо родителите им вече не ги вземат на пътуванията си.

Някои спекулират, че Петрова може да е осъзнала, че пътуването ѝ е много по-приятно без две малки деца, докато други предполагат, че може да е имало инцидент по време на предишно пътуване, което да е накарало семейството да промени навиците си за пътуване. Каквато и да е причината, очевидно е, че Антония и Ивайло се наслаждават на времето си заедно, без да се притесняват за нуждите и безопасността на децата си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay