Антония Петрова не прилича на себе си (СНИМКИ)

Антония Петрова не прилича на себе си (СНИМКИ)

Антония Петрова, Мис България 2009, отново потърси помощта на пластичната хирургия. Този път тя избра да увеличи скулите си и да повдигне лицето си поради първите признаци на стареене. Тя също така промени зъбите си, след като спечели титлата "Мис България" и "Мис Русия".

Въпреки това, резултатите от тези процедури не бяха добре приети, тъй като новият ѝ вид изглеждаше изкуствен и дори комичен. Някои спекулират, че тя е похарчила около 20 000 долара за новите си зъби, докато други смятат, че е използвала приложение за редактиране на снимки на своя смартфон.

Антония Петрова не прилича на себе си (СНИМКИ)

Въпреки критиките, Антония и съпругът ѝ наскоро откриха циклотронен комплекс за производство на радиофармацевтични продукти в Панагюрище и стартираха радиофармацевтична компания.

"С голямо вълнение споделям, че направихме първата копка на Циклотронния комплекс за производство на радиофармацевтици в Панагюрище. Също така се създаде и БРФК (Българска радиофармацевтична компания). Това е проект, който бележи значителен напредък в българското здравеопазване и носи надежда за по-добра диагностика и лечение на злокачествени заболявания. Огромни благодарности на всички партньори, които превърнаха тази идея в реалност - вашият труд и отдаденост са безценни! Съоръжението обещава значително подобрение в живота на множество пациенти и е още една стъпка към светло бъдеще за здравеопазването у нас. Това е само началото на прекрасни постижения! Нека продължаваме да вършим чудеса заедно", написа блондинката в Instagram.

След успешната сделка Антония и мъжът й Ивайло харчат парите си на почивка в Мароко.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay