Била ли е Кати пияна зад волана?

Била ли е Кати пияна зад волана?

Фолк певицата Кати наруши мълчанието си, след като беше хваната да шофира в нетрезво състояние в столичния квартал "Люлин". Звездата от ретро сцената беше задържана за шофиране в нетрезво състояние, като докладите посочват, че е проявила арогантност към властите и дори е отказала да предостави кръвна проба.

След инцидента Кати публикува съобщение в личния си профил във Facebook, адресирано до нейните последователи, призовавайки ги да не вярват на слухове около нея. Тя също така намекна за определено лице, наречено "малък човек", което уж е изиграло роля в отнемането на шофьорската ѝ книжка. По-късно публикацията беше изтрита.

"Не вярвайте на клюките за мен! Скоро ще научите истината. Заради едно ,,момченце", което каза,, Майка ми те мрази", ми отнеха книжката на колата. Скоро ще Ви разкажа, много подробно всичко!", написа тя.

Конфискуването на регистрационните табели от автомобила на Кати и последвалото отнемане на шофьорската ѝ книжка предизвикаха любопитство сред нейните фенове и медиите. Очакваме с нетърпение подробното обяснение на певицата, надявайки се да разберем самоличността на това "момче" и причините зад това книжката и колата ѝ да бъдат конфискувани.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay