Брад Пит ударил сина си Мадокс при кавга с Джоли по време на полет

Брад Пит ударил сина си Мадокс при кавга с Джоли по време на полет

Брад Пит ударил сина си Мадокс при кавга с Джоли по време на полет

Разводът между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава да разкрива нови подробности.

Според източниците чашата за Джоли преляла по време на кавга между съпрузите в самолет, при която Брад Пит ударил по-големия син Мадокс, който защитавал майка си.

Анджелина и Брат започнали да се карат скоро след излитането на частния самолет. В спора се намесил 15-годишният Мадокс и разяреният баща го ударил. Тогава между тях се хвърлила Анджелина и спряла мъжа си. Дали по време на кавгата 52-годишният Брат Пит е бил на градус източниците дават различни мнения.

Информатори разкриха, че напоследък между Брад и момчетата Мадокс и Пакс е имало разногласия, но те са типични за повечето родители и подрастващи им деца на такава възраст. "Като майка Анджелина много пази децата. Това беше типичен спор между родители и деца. Напрежението се покачваше, но те никога не са били физически застрашавани", отбеляза събеседник на вестникът Mirror.

"Двамата обичат децата най-много на света. Мадокс и Пакс защитават майка си, те израстват и развиват собствени характери. И макар понякога да е имало викове и всички те да бушуват, сериозни проблеми никога не е имало. Брат Пит има прекрасни отношения с по-големите деца, те от време на време имат разногласия, което е нормално за родители с подрастващи деца", обобщи източникът.

Сега Брад е направо ужасен, че може да загуби децата, разказа човек от персонала на звездната двойка.

"Той се страхува да не загуби децата заради това, което не е правил, и защото го представят за лош баща. Той далеч не е лош баща", увери източникът.

"Сега той няма възможност да вижда децата, но постоянно поддържа контакт с персонала, за да се убеди, че с децата всичко е наред. Той постоянно казва: "Просто наглеждайте децата, това е нещото, което в момента има значение", сподели източникът.

Пит и Джоли има 6 деца – три техни и три осиновени. Две от тях са момчета, а четири момичета. Мадокс и Пакс са осиновени заедно с 11-годишната Захара.

Анджелина Джоли обяви, че иска развод, защото Брат Пит пиел и ставал агресивен спрямо децата. Вчера обаче излезе и друга причина за развода – политическите амбиции на актрисата, която искала да се посвети на дейността в рамките на ООН и дори да ходи в Сирия, при това с децата. Брат Пит бил категорично против това. 

Източник: БГ НЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay