Бритни Спиърс изглежда по-щастлива от всякога

Бритни Спиърс изглежда щастлива, усмихвайки се при първото си публично излизане след издаването на мемоарите ѝ "Жената в мен".

В нови снимки, направени в събота в Западен Холивуд, Калифорния, певицата на "Toxic" се появи в страхотно настроение, докато се отправяше към горещата точка на знаменитостите Chateau Marmont с приятеля си Кейд Хъдсън.

Спиърс бе хванала под ръка и своя космат приятел Сноу, когото осинови през август, след като вече бившият ѝ съпруг Сам Асгари пое попечителството над едно от петте им кучета след спорния им развод.

Певицата бе облечена в слънчево есенно облекло за обяда, състоящо се от прилепнала оранжева рокля със светлокафяви ботуши.  Тя носеше и характерните си слънчеви очила Aviator, завършвайки следобедната си визия с голяма бяла чанта.

Това излизане отбеляза първия път, когато феновете виждат Спиърс навън след успешното издаване на "The Woman In Me" на 24 октомври.

Докато Спиърс влиза в заглавията на вестниците тази година по безброй причини – включително танци с ножове и все още продължаващата драма покрай развода – всички погледи се насочиха към прочувствената история на поп звездата след излизането на книгата.

Един от откъсите, които привлякоха вниманието на света, беше признанието на Спиърс, че е направила аборт по време на връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк. 

"Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм очаквала един ден да имаме семейство. Това просто щеше да е много по-рано, отколкото очаквах", пише 41-годишната Спиърс в мемоарите си, обяснявайки, че 42-годишният Тимбърлейк "определено не е бил щастлив", когато е научил за нейната бременност.

"Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади."

Продължавайки, Спиърс пише: "Сигурна съм, че хората ще ме мразят за това, но се съгласих да не родя бебето. Не знам дали това беше правилното решение. Ако беше оставено само на мен, никога нямаше да го направя. И въпреки това Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да става баща.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay