Валери от "Игри на волята" ще участва във филм на ужасите

Валери от "Игри на волята" ще участва във филм на ужасите

Валери Григоров e известен спортист, спечели слава след участието си в телевизионното шоу "Игри на волята". Сега той ще участва във филма "Скрити в мрака", режисиран от Габриел Георгиев. Филмът ще включва опасни каскади, изпълнени от Григоров, заедно с известни български актьори като Орлин Павлов, Мак Маринов, Борислав Чучков и др.

Филмът, чието действие се развива изцяло в България, се очаква да излезе през ноември тази година. Историята проследява срещата на мъж и жена, която предизвиква поредица от събития, изпълнени със загадъчност, мистерия и съдбоносни моменти. Сюжетът има множество слоеве, включващи изненадващи обрати, призрачни видения от миналото, които изплуват отново, и неотложни събития в настоящето. Екипът добавя, че филмът ще включва специални ефекти, които допълнително ще подобрят изживяването на зрителя.

Интересна подробност е, че освен родната публика, филмът ще привлече и международна аудитория поради участието на международни продуценти като Линда Шабловски, Шарита Чекаморе, Лукас Таверние, Роко Лоскиаво, Донка Аврамова, Димитър Касабов, Антон Николов, Велизар Бинев и Марко Бенедети. Всички те работят заедно, за да създадат уникално и вълнуващо кино изживяване както за българските, така и за международните зрители. Въпреки че разговорите се водят предимно на английски, Григоров се чувства уверен в способностите си, получавайки подкрепа и насоки от приятелката си Мария Бакалова, която беше номинирана за Оскар.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay